TV-sztárok

Fecsó üzent Vasvári Vivinek: ,,Eltelt egy hónap! Ideje randizgatni”

Ismét Vasvári Vivien és Fecsó válásától hangos a sajtó.

Vasvári Vivien egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy menthetetlen a házassága, ezért elválnak Fecsóval. A luxusfeleség kikötötte, hogy szeretné, ha a szakítás csendes lenne, de úgy látszik, ez nem biztos, hogy így lesz. Vivien nemrég olyan fotókat osztott meg, ami arra enged következtetni, hogy már nem szingli, ezt félig-meddig meg is erősítette. Fecsót azonban – úgy látszik – ez nem hagyja hidegen, a közösségi oldalán válaszolt volt párjának.

,,Eltelt egy hónap! Ideje randizgatni” – írta Szegedi Ferenc, utalva arra, amit volt felesége korábban a témában nyilatkozott. A kép olyan kommentáradatot indított, hogy Fecsó valószínűleg csak kapkodta a fejét, miközben olvasta a hozzászólásokat. Leginkább azért, mert a rajongók szerint sosem fog olyan nőt találni, mint Vivien, ráadásul bicskanyitogató ez a stílus is. 

Akadt néhány olyan kommentelő is, akik megvédték a „luxusférjet”, mondván, a modell is randizik egy ideje, ráadásul ez a mondat korábban az ő szájából hangzott el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top