TV-sztárok

Óriási örömhírről számolt be Antal Timi

Az egykori x-faktoros a közösségi oldalán árulta el boldogsága okát.

Antal Timi és férje egy hónappal első gyermekük, Emma születése után ismét ünnepelhetett: a felvidéki származású Demkó Gergő ugyanis hivatalosan is megkapta a magyar állampolgárságot.

Szerelmem megkapta a magyar állampolgárságot! Nagyon büszke vagyok rád, Gergő! Köszönöm, hogy engem választottál, és köszönöm, hogy Neked szülhettem meg ezt a gyönyörű gyermeket, aki azóta a világot jelenti számunkra! #magyarokvagyunkesazokvoltunkmindigisosztotta meg az örömhírt a közösségi oldalán a rajongóival az X-Faktorból megismert énekesnő, aki tavaly ment férjhez.

Párja ugyancsak elérzékenyülve számolt be Insta-oldalán: „Nagy nap ez számomra. Amióta ver a szívem, amióta először nyitottam ki szemeimet, magyar vagyok. Születésemtől fogva így volt, eztán is így lesz. Mi változott? Családom lett, magyar családom! Ők mindketten elkísértek engem, itt vannak, és együtt örülnek velem.”

(via)

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top