TV-sztárok

Kecskés Karina élete drasztikusan megváltozott

A színésznő számtalan filmben és darabban játszott korábban, harmadik gyermeke születése után azonban úgy érzi, perifériára került.

Tucatnyi színdarabban és számtalan filmben láthatták már a nézők Kecskés Karinát. A színésznő pályája igazán szerencsésen kezdődött, szívesen emlékszik vissza karrierje elejére.

Az álmom vált valóra, amikor befejeztem a Színművészeti Egyetemet. Fantasztikus tanáraim voltak, és a generációnk is nagyon szerencsés volt. Szinte azonnal megtaláltak minket a szerepek, sokan azonnal leszerződtek egy színházhoz, míg mások filmekben kaptak főszerepet. Nekem mindkettőben volt részem” – emlékezett vissza a 95.8 Sláger FM-en a színésznő, akinek gyermekei születésével – amellett, hogy boldog családanya – más irányt vett az élete.

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

A gyermekem születésével lejárt a szerződésem az Új Színházzal. Így annak a folytonosságnak, ami anyagilag és szakmailag meghatározta előtte az életem, vége lett. Nem voltam tudatos karrierépítő, erre nem fektettem nagy hangsúlyt, akkor még nem álltam több lábon. Az egyik munkából mindig jött a másik. Aztán ez egyszer csak megszakadt, és nem tudtam, hogy hova lépjek – emlékezett vissza Kecskés Karina. – A három gyermekem szülésével az elmúlt 10 évben a perifériára kerültem a szakma szempontjából. Nagyon sok bennem a ki nem élt energia, nagyon szeretnék még több jó szerepet játszani” – mondta a színésznő, aki a Baltazár Színházban találta meg a saját útját, ahol a mai napig játszik.

Minden percét élvezi a munkájának, de bízik benne, hogy még több karakterben csillogtathatja meg tehetségét. „Különböző életszakaszok vannak egy színész életében. Sajnos most, a középkorú életszakaszomban nem találnak meg azok a szerepek, amelyekre megértem és szívesen el is játszanám őket, de lehetséges, hogy egy későbbi életszakaszomban újra megtalálnak majd ezek. Ez egy olyan pálya, amelyhez nagyon nagy szerencse is kell” – mondta a Sláger Témában Kecskés Karina, aki A mi kis falunk című sorozatban is játszik jelenleg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top