TV-sztárok

Partidroggal ütötték ki Polgár Tünde fiát

Polgár Tünde azt mondja, a fia esete tanulságos, és nem szeretné, ha ez mással is megtörténne.

Nehéz időszakon van túl Polgár Tünde, aki több napon keresztül aggódott a fiáért, miután Danit egy buliban bedrogozták. Mint kiderült, partidrog került a 17 éves fiú italába, aki szinte semmire nem emlékszik az estéből; az Erzsébet hídon ébredt fel, ekkor hívta a barátja az édesanyját, hogy vigye haza.

Dani egy sulis buliba ment a barátaival, ahol kikértek egy kör italt, valószínűleg ebbe került a partidrog. „Éreztem, hogy furcsa íze volt, ezután még 20 percig voltak emlékeim, a következő pedig, hogy a saját hányásomban fekszem az Erzsébet hídon” – mondta a fiú, ezután az ugrott be neki, hogy az ágyában ébredt. 

Dani elárulta, szerinte nem neki szánták az italt, hiszen azt egy barátnője adta oda neki, aki szintén valaki mástól kapta. Ettől függetlenül ő lett az eset elszenvedője, de sokat tanult belőle, és szeretné felhívni a fiatalok figyelmét, mert ez bárkivel megtörténhet.

„Sajnos igaz, ami a Dani videójában van. Életem legborzalmasabb éjszakáját éltem át szülőként. Egész éjjel mellette virrasztottam, és állandóan ellenőriztem, hogy lélegzik-e még. Nézzétek meg a videót, tanuljatok belőle, és nagyon vigyázzatok egymásra, mert bárki italába ginát tehetnek, még egy gimis buliban is!” – írta a közösségi oldalán Polgár Tünde.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top