TV-sztárok

Farmer-napok a Premier Outletben: vásárolj akár 70%-os kedvezménnyel! (x)

Ha feldobnád ruhatárad pár új darabbal, gyere el október 5-13. között a Premier Outletbe, ahol a Farmer-napok és őszi shopping ideje alatt a vezető farmermárkák és több üzlet (pl. GAS, Levi’s, Retro, Replay, Tom Tailor, Mustang, Devergo, Superdry, Mango, Budmil, Pierre Cardin, Amnesia, Camel Active, Saxoo) farmerkínálatából is akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatsz.


A trendek évről évre változnak, de abban biztosak lehetünk, hogy a farmer sosem fog kimenni a divatból.  Ha feldobnád ruhatárad pár új darabbal, gyere el október 5–13. között a Premier Outletbe, ahol a Farmer-napok és őszi shopping ideje alatt a vezető farmermárkák és több üzlet (pl. GAS, Levi’s, Retro, Replay, Tom Tailor, Mustang, Devergo, Superdry, Mango, Budmil, Pierre Cardin, Amnesia, Camel Active, Saxoo) farmerkínálatából is akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatsz.

Keresd a vezető farmermárkákat és használd ki az extra kedvezményeket!

Az elmúlt években annyi fazon került előtérbe, hogy mára az alakunknak és a stílusunknak megfelelően szinte bármelyikből választhatunk. Idén a mom, a skinny és az egyenes szabásvonalú darabok mellett a kantáros nadrágok és a szoknyák kerülnek előtérbe, de ne feledkezzünk meg az átmeneti időjárás egyik kedvencéről, a farmerkabátról sem.

Az anyagvastagságon át a színekig, a koptatásig, vagy a szaggatás mértékéig szinte bármilyet választhatunk a Premier Outlet üzleteiben. A GAS, a Levi’s, a Retro, a Replay, a Thomas Breitling, a Tom Tailor, a Mustang és a Devergo vezető farmermárkák teljes körű férfi és női ruházati, cipő- és farmerkínálatában széles választék tárul elénk.

Farmert bármely korosztálynak

A farmer az a ruhadarab, amiről bizton állíthatjuk, hogy kortalan. Ugyanolyan jó választás egy tininek, mint a szüleinek, vagy akár a nagyszüleinek. A lazább, idén igazán divatos kőmosott verziók vagy az oldalt csíkos, háromnegyedes darabok a tizenévesek, a szűkebb fazonú, hímzett szárú, vagy cipzáros aljú farmerek pedig az anyukák kedvencei lehetnek. Ha egy csinos és kényelmes darabra vágytok, térjetek be a Budmil, a Camp David, a Cinque vagy a Saxoo üzleteink egyikébe.

A futkározós hétköznapokra korosztálytól függetlenül idén ősszel a legjobb választás egy kantáros nadrág vagy szoknya, ami egy egyszerű garbóval kombinálva biztos, hogy mindenkit levesz majd a lábáról. Ha egy trendi pulóvert vagy inget szeretnétek a farmerotokhoz, nézzetek körül az Amnesia, a Fifty Outlet, a J.Press, a Mango, a OUI& vagy a Superdry üzleteinkben.  Ne feledkezzünk meg az urakról sem, hiszen a farmer az ő ruhatárukban is meghatározó alapdarabnak számít. Ha elegánsabb megjelenésre van szükség, kombinálhatják sportzakóval és inggel, ha pedig sportosabb outfitet szeretnének, akkor egy pulcsival vagy kötött kardigánnal viselhetik kedvenc farmerjüket. Ha beszereznétek egy-egy divatos férfi ruhadarabot, érdemes benézni a Pierre Cardin, a Griff vagy a Camel Active üzleteinkbe. Bármely korosztályról legyen szó, a Premier Outlet farmermárkáinak kínálatában biztosan mindenki megtalálja a kedvenc darabjait.

Ha a kedvet kaptál a vásárláshoz, akkor látogass el a Premier Outletbe október 5–13. között, hiszen a Farmer-napok és őszi shopping ideje alatt akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatsz. Frissítsd fel velünk gardróbodat, és légy te a legtrendibb idén ősszel is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top