TV-sztárok

Jennifer Lopez szinte belefullad a menyasszonyi ruhájába

Valahogy nehéz elképzelni, hogy Jennifer Lopez bármilyen ruhában rosszul nézzen ki. Bár talán ez most egy kicsit túlzás.

Bár Jennifer Lopez és Alex Rodriguez márciusban eljegyezték egymást, és saját bevallásuk szerint nem halogatják az esküvőt, javában dolgoznak a részleteken, ezúttal még csak a Marry Me című romantikus film kedvéért bújt menyasszonyi ruhába az énekes-színésznő. 

A filmben egy sztárt alakít, aki az esküvő előtt nem sokkal rajtakapja a vőlegényét az asszisztensével, ezért a tömegből választ magának egy vadidegent, akihez hozzámegy. A hűtlen vőlegényt Maluma alakítja, a szerencsés (szerencsétlen?) flótást pedig Owen Wilson. 

Jennifer Lopez és Owen Wilson a Marry me forgatásán (Fotó: Alessio Botticelli/GC Images)

Arról egyelőre nincs hír, mikor mutatják be a filmet, de rohamléptekben halad a forgatás, rengeteg jelentet felvettek már, köztük a menyasszonyi ruhásat is, amelyben Jennifer Lopez egy nagyon látványos anyaghalmot és fűzőt visel. Annak ellenére, hogy a csillogó-villogó díszes ruha szép, valahogy reméljük, hogy nem ebben megy férjhez, mert alig tud mozogni benne a színésznő. 

Íme Jennifer Lopez menyasszonyi ruhája, amiről beszéltünk eddig: 

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top