TV-sztárok
Szponzorált tartalom

Ők az elmúlt évek legsikeresebb krimisorozatainak legsármosabb színészei

Nem hiába imádjuk a következő bűnügyi sorozatokat a mai napig. Vigyázat, extra jóképű nyomozók következnek!

Bűnügyi sorozatok, amiket nemcsak az izgalmas esetek, hanem jóképű nyomozóik miatt is nagyon szeretünk a mai napig. Összegyűjtöttük a legsármosabb színészeket!

Sherlock és Watson

A Sherlock és Watson  2012-ben bemutatott amerikai televíziós filmsorozat, melyet Arthur Conan Doyle Sherlock Holmes-könyvei alapján készítettek. Sherlock Holmes megformálója, Jonny Lee Miller mellett pedig nem mehetünk el szó nélkül. Angelina Jolie egykori férje Sherlock Holmes szerepét először vissza akarta adni, mert attól félt, hogy a Sherlock és Watson túlságosan hasonlítani fog a két évvel korábban indult Sherlockhoz – amiben ráadásul jó barátja, Benedict Cumberbatch kapta a főszerepet. Akkor gondolta csak meg magát, amikor kiderült, hogy Watsont egy nő, méghozzá Lucy Liu fogja játszani.

A szerep pedig nagyon jól áll a színésznek, aki fantasztikus formában van:

Murdoch nyomozó

Murdoch nyomozó rejtélyeit 2008-ban mutatták be, Yannick Bisson, Hélène Joy, Thomas Craig és Jonny Harriss főszereplésével. William Murdoch megformálója, Yannick Bisson pedig rendkívül otthonosan mozog az 1890-es évek Torontójában, ugyanis a sorozat cselekménye a 19. század végén, 20. század elején játszódik. 12 évad, megannyi kaland, izgalom és csavar után ma is rendkívül népszerű a sorozat és természetesen Yannick Bisson is.

Brokenwood titkai

Mike Shepherd rendőrnyomozó megbízás alapján érkezik Brokenwoodba, az új-zélandi kisvárosba, ahol az emlékek – akárcsak a gyűlölködés – csírái mélyen gyökereznek. Az új-zélandi sorozat 5 évadnál jár, ahol szövevényekben, fordulatokban nincs hiány. A főszereplőt és minden rejtélyes ügy megoldóját, Neill Rea személyesíti meg, aki nem mellesleg elképesztően hasonlít magyar hangjára, Csuja Imrére. Nézzétek:

800 szó

Tény, a sorozat cselekménye alapján, kicsit kakukktojás a 800 szó, viszont, ha sármról van szó, nem hagyhattuk ki. A történet szerint a megözvegyült apa otthagyja a legnépszerűbb sydney-i újságnál betöltött rovatvezetői állását, majd az interneten böngészve vásárol meg egy házat egy távoli, új-zélandi óceánparti városkában, ahova két gyerekével költözik. A jóképű apukát pedig Erik Thomson testesíti meg, aki egyébként rendkívül hasonlít Kiefer Sutherlandre is.

És a végére hagytuk a legjobbat: a híres, okos és jóképű nyomozókkal pedig ismét találkozhatunk a TV4 csatornáján!

(Fotók: profimedia)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top