TV-sztárok
Szponzorált tartalom

Gregor Bernadett: minden nőben ott a végzet asszonya (x)

Nagyon szereti legújabb szerepét Gregor Bernadett, aki elárulta: sok mindenben tud azonosulni az általa megformált karakterrel, sőt tanult is tőle. Cecile maga a tökéletes nő, aki mindig egy lépéssel a férfiak előtt jár, de váratlan helyzetekben sem esik kétségbe.

Az Újszínház legújabb, Kék róka című darabjában Gregor Bernadett játssza Cecile-t, a főhősnőt. A meglehetősen bonyolult szerelmi ötszög során a szereplők igyekeznek kibogozni életük meglehetősen összekuszálódott szálait. Cecile férjes asszony, akibe nemcsak az ura, hanem titokban annak legjobb barátja is szerelmes. És ott van még az aranyifjú, a nők bálványa, aki szintén szemet vet a szépséges asszonyra. Hogy Cecile valójában kinek adja a szívét, ha egyáltalán adja, az titok.

„Már amikor a szövegkönyvet olvastam, nagyon megszerettem a karakteremet, nem esett nehezemre azonosulni vele – árulta el a Jászai Mari-díjas színésznő. – Nagyon tetszik, ahogy Cecile a legváratlanabb helyzeteken is képes úrrá lenni, megőrizni a higgadtságát, és kedvére alakítani a sors fordulatait.”

Az Újszínház művésznője hozzátette: szerinte minden nőben van egy kis „kékrókaság”.

A darab címében szereplő kék róka egy különleges és értékes prém, amelyet Cecile szeretne megszerezni a ruhatárába. „Ám a »rókavadászat« remek kifogás arra is, hogy távol legyen a családi fészektől, és azzal töltse az időt, akivel szeretné – folytatta Gregor Bernadett. – A darabban Cecile-t a kék rókához hasonlítják, azt mondják, ravasz asszony, de a férfinak ravaszkodik, egy kis melegséget keres. És végtére az egész az ő bőrére megy. Nekem nagyon tetszik ez a gondolat, úgy hiszem, hogy minden asszonyban ott a »kékrókaság«, figyelemre, szeretetre vágyunk, még ha néha mindezért néha be kell vetnünk is a női fortélyokat.”
Gregor Bernadett azt is elárulta, van mit tanulni a főszereplőtől.

„Herczeg Ferenc, a darab szerzője bámulatos pontossággal képes megmutatni a női lelket és annak titkait – mondta a színésznő. – Bevallom, én kevésbé vagyok képes játszmákat folytatni a célom elérése érdekében, pedig úgy tűnik, mindez nagyon is célravezető. Legalábbis Cecile életében.”

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top