TV-sztárok

Szilveszterkor visszatér a Szomszédok a képernyőre

A teleregény 332. epizódja valójában egy 25 perces riportfilm, amiben több közkedvelt szereplő is visszatér majd.

Ahogy arról az nlc. is beszámolt, Bujtás János rendező elhatározta, hogy új életre kelti a kilencvenes évek magyar televíziózásának egyik legnépszerűbb sorozatát, a Szomszédokat. A szereplők állítólag szívesen folytatnák a teleregényt, eddig csak Ábel Anita jelezte, hogy nem kíván részt venni a produkcióban.

A Mágenheim doktort alakító Kulka János, a dr. Szalóki Esztert alakító Malek Andrea (b) és a dr. Nagy Éva orvost alakító Simorjay Emese az OMSZ Markó utcai Mentőpalotájának udvarán, ahol 2019. február 26-án táblaavatással állítottak emléket Szomszédok című teleregénynek (Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)

Az Index híre szerint a Szomszédok legújabb, 332. epizódja már idén szilveszterkor adásba kerül majd a Life TV-n; igaz, ez valójában nem új rész, hanem egy 25 perces riportfilm, ami december 31-én este fél tíztől lesz látható. A készítők azért választották ezt a dátumot, mert a sorozat utolsó epizódja 1999. december 30-án került adásba, és úgy érezték, a huszadik évforduló megér egy emlékadást.

A riportfilmben feltűnik majd a Vágási család, azaz Nemcsák Károly és Ivancsis Ilona, valamint Trokán Péter, Fehér Anna, Frajt Edit és Pásztor Erzsi is, és olyan jelenteket is bemutatnak, amik korábban nem kerültek adásba.

„A Szomszédok a valaha volt legkedveltebb és legnézettebb sorozat. Magyarországon nemcsak az idősek, hanem a fiatalok is ismerik Pásztor Erzsit, vagyis Janka nénit, vagy Trokán Pétert, pontosabban Jánost, az erdészt. Valóságos branddé vált a sorozat, hisz nem tudunk úgy nézelődni a neten, hogy ne lássunk egy-egy szomszédos viccet vagy reklámot” – nyilatkozta Bujtás János.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top