TV-sztárok

Csollány Szilveszter bevallotta, mi lesz számára a legnehezebb az Exatlonban

Tizenkilenc év után, csúcsformában tér vissza a képernyőre a tornász.

A 2000-ben Sydney-ben rendezett ötkarikás játékokon Csollány Szilveszter egy csapásra az egész ország kedvence lett aranyérmet érő gyűrűgyakorlata után. Az elmúlt közel húsz évben azonban az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász többnyire a nyilvánosságtól visszavonultan élt. Az utóbbi időben egy tánciskolában heti pár órában oktat tanárként, emellett gyermekei ellátása lett a legfőbb feladata. Ám az Exatlon hatalmas lehetőséget rejt magában, Csollány Szilveszter visszatérhet!

Az elmúlt egy-másfél hónapban én is úgy készültem az Exatlonra, mint bármelyik korábbi megméretésre. (…) Ilyen izmos még talán sosem volt a lábam”– árulta el a Blikknek a 49 éves extornász. Fizikailag tehát nagyon felkészült Csollány az Exatlon versenyére, azt azonban nem tudja, lelkileg hogy fogja viselni szerettei hiányát. „Nagyon nehéz lesz, hogy ha a versenyem jól sikerül, hetekig, de akár hónapokig fogalmam sem lesz majd, mi történik otthon” – mondta.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Kálmándy Ferenc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top