TV-sztárok

Friss hírek a Pokolgép agyvérzésen átesett énekeséről, Tóth Attila decemberben kapott stroke-ot

Egyelőre csak a felépülésre és az együttesre koncentrál Tóth Attila, akinek a színházi fellépés folytatása még csak álom.

Stroke-ja után visszatér a színpadra Tóth Attila, akit két hónapig nélkülözni kellett a zenekarának. A Pokolgép 48 éves énekese ugyanis kijöhetett a kórházból és hamarosan újra énekelhet – írja a Blikk.

Bár az éneklés jobban megy, mint a beszéd, egyelőre csak a felépülésre és az együttesre koncentrálok. A színházi fellépés azonban még csak álom, bár remélem, hogy az áprilisi Nyomorultakon már ott lehetek, de egyelőre a sok mozgással, átöltözéssel járó szerepre még nem állok készen” – vallotta be Tóth Attila, aki már elkezdett próbálni a zenekarral a március 21-i koncertjükre.

Abban állapodtunk meg, hogy csak akkor állunk színpadra újra, ha Attila az orvosaival konzultálva úgy érzi, már százszázalékos állapotban van. (…) Ha a koncerteken történne valami, azonnal leállunk. (…) Orvosi tanácsra még jó ideig nélkülözzük a stroboszkópot, és eleinte Attila sem lesz olyan mozgékony, mint korábban” – mondta a Pokolgép basszusgitárosa, Pintér „Pinyő” Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top