nlc.hu
TV-sztárok
Óriási újítás az Exatlonban, fokozódnak az izgalmak Palik László műsorában

Óriási újítás az Exatlonban, fokozódnak az izgalmak Palik László műsorában

Nemzetközi összecsapással fokozza az izgalmakat az Exatlon Hungary.

Közeleg az Exatlon Hungary – amely amúgy sem szűkölködik drámai pillanatokban – egyik legizgalmasabb pillanata, hiszen több hét küzdelem után, a 2. évadban először, március 9-én a magyar válogatott a mexikói csapat legjobbjaival mérheti össze erejét. A Kihívók és a Bajnokok legjobbjai, erejüket egyesítve képviselhetik hazánkat a világ legjobb exatlonistáival szemben egy nem mindennapi estén, ahol végre revansot vehetnek a tavalyi megmérettetést követően.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

Őrületes futamokkal, gigantikus pályán, egy hamisítatlan hangulatú mérkőzésnek lehetnek szemtanúi a magyar rajongók, hiszen hétfő este érkezik 2020 Magyarország-Mexikó Exatlon-összecsapása. A mexikóiak 8 legjobbja komoly erőpróba elé állítja majd a magyar csapatot, hiszen már 147 versenynapot tudhatnak maguk mögött az Exatlonban, a döntőhöz közelítve csak a legkeményebb sportolóik maradtak esélyesek a végső győzelemre. 

Palik László műsorvezetőként is rendkívüli küzdelemre és őrületes hangulatra számít, ez a nap számára is különleges.

Az Exatlon tavalyi versenyzői is életre szóló élményként emlékeznek vissza a nemzetközi mérkőzésekre. 

 

Olvass még az Exatlonról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top