TV-sztárok

Sebestyén Balázs rossz hírt kapott, de még nincs minden veszve

Döntött a Kúria Sebestyén Balázs és volt üzlettársa ügyében.

Évek óta zajlik a pereskedés Sebestyén Balázs és volt üzlettársa, Hanzel Henrik között. Az ügy az után robbant ki, hogy a műsorvezető 2016-ban otthagyta a Class FM-et, és társaival a Rádió 1-hez igazolt, ahol Reggeli Show címmel indítottak műsort, hasonló logóval, mint amilyen a régi munkahelyükön, a Morning Show nak volt. Balázsék a nevet később megváltoztatták, de hiába, a per tovább folytatódott. 

A Blikk emlékeztet, hogy a Morning show címet és a napocskát ábrázoló jelet nem használhatták volna a Rádió 1-en, mivel Balázs egykori üzlettársa, Hanzel Henrik azt – a műsorvezető tudta nélkül – 2016-ban eladta a Class FM akkori tulajdonosának, az amerikai Michael McNuttnak. A per azért indult, hogy kiderüljön, Hanzel Henrik valóban Balázs megkerülésével és tudta nélkül adta-e el a show nevét és logóját.

Az ügyben február végén hozott döntést a Kúria, ahol Hanzel Henrik szerint neki adtak igazat, bár a végzés még postázás alatt van.

„Boldog vagyok, hogy lezárult ez a fájdalmas és hosszú időszak, viszont keserédes is a mostani a helyzet, hiszen bár a bíróságon nyertem, de elvesztettem egy barátot” – mondta Hanzel. Sebestyén Balázs ugyanakkor aggályosnak tartja, hogy volt üzlettársa már nyilvánvaló tényként beszél az ügyben született döntésről, amiről elvileg nem tudhatnának az írásbeli értesítésig.

Bárhogy is döntött a Kúria, a peres feleknek még van jogorvoslati lehetőségük a végzés kézhezvétele után is. A Blikk megkérdezett egy ügyvédet, aki azt mondta, amennyiben új, perdöntő bizonyíték kerül elő, amely eddig nem volt benyújtva a bíróságra, s ennek elmulasztása nem a peres felek hibájából történt, lehetőség van perújrafelvételre.

Még több cikket olvashatsz Sebestyén Balázsról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top