TV-sztárok

„Nem lehetek mindannyiuknak egyformán jó apukája” – a gyereknevelésről vall az ötgyermekes Rónai Egon

A legidősebb és a legfiatalabb Rónai gyerek között 16 év a korkülönbség. Mára már összecsiszolódott a műsorvezető mozaikcsaládja.

Rónai Egon öt gyermeke közül a legidősebb 18, a legkisebb kétéves. A két nagy fia az előző házasságából való, az öt Rónai gyerek mégis édestestvérként szereti egymást. „Azért nem mindig olyan idilli a helyzet, mint amilyennek látszik. Ahogy más családokban, nálunk is civakodnak néha a kicsik, ahogy a nagyok is vívtak csatákat esztendőkkel ezelőtt. Nem különleges család tehát a miénk, ami viszont csoda, mi Zsanival, a feleségemmel nem marjuk egymást, így a gyerekek jó példát látnak” – árulta el az ATV 57 éves műsorvezetője a legfrissebb Story magazinnak adott interjúban.

MTI Fotó: Kollányi Péter

MTI Fotó: Kollányi Péter

Rengeteg türelem és szeretet szükséges ahhoz, hogy jó szülő legyek. (…) Biztosan nem vagyok, nem is lehetek mindannyiuknak egyformán jó apukája. Bár igyekszem ugyanazt nyújtani, nem valószínű, hogy az hasonló reakciót vált ki belőlük. (…) Megnyugtat, hogy mégis összecsiszolódtunk az évek során, és utat találok a lelkükhöz” – vallotta be Rónai Egon.

A teljes interjú a legfrissebb, e heti Story magazinban olvasható!

"Nem lehetek mindannyiuknak egyformán jó apukája" – a gyereknevelésről vall az ötgyermekes Rónai Egon

Olvass még Rónai Egonról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top