TV-sztárok

Irina Shayk túllépett Bradley Cooperen, üzletemberrel kavar a világhírű modell

Nem ez az első pasi, akivel lencsevégre kapták Irina Shayket.

Sokan azt gondolják, hogy Irina Shayk és Bradley Cooper kapcsolata Lady Gaga miatt romlott meg, ám a hozzájuk közel álló emberek közül többen azt mondják, már korábban is voltak között nézeteltérések. Az viszont biztos, hogy a Csillag születik és az azt követő hónapok tovább mélyítették a kettejük közötti szakadékot, ennek pedig szakítás lett a vége. Irina Shayk az elválás után pár hónappal már egy fiatal fiúval flangált New York utcáin, ám ez a kapcsolat nem bizonyult sikeresnek. Most viszont úgy látszik, tényleg továbblépett a modell, méghozzá Heidi Klum exével, aki egy művészeti kereskedő: Vito Schnabelnek hívják. 

A beszámoló szerint a modell és új párja tartották a távolságot a többi embertől, így sétálgattak New York utcáin, majd együtt mentek fel egy lakásba, ami arra enged következtetni, hogy az elkövetkező karanténidőszakot együtt töltik majd – szúrta ki a joy.hu.

Olvass még Irina Shaykről az nlc.-n:

Irina Shayk (Fotó: Gettyimages)

Irina Shayk (Fotó: Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top