TV-sztárok

Pozitív lett a koronavírustesztje Kapás Boglárka úszónőnek

Az úszónő a Facebookon jelentette be a hírt. Egyelőre nincs tünete.

„Annak érdekében, hogy folytassuk a felkészülést, két koronavírustesztet kellett elvégeznünk, nekem az első negatív lett, de a második kimutatta a koronavírust a szervezetemben” – mondta Kapás Boglárka, úszónő.

Budapest, 2019. október 5.Kapás Boglárka a nõi 400 méteres vegyesúszás döntõje után a budapesti úszó világkupán a Duna Arénában 2019. október 5-én.MTI/Kovács Tamás

Budapest, 2019. október 5. Kapás Boglárka a női 400 méteres vegyesúszás döntője után a budapesti úszó világkupán a Duna Arénában 2019. október 5-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Bogi jelenleg karanténban van két hétig az otthonában, ami nem változtatja meg az eddigi rutint. „Egyelőre jól érzem magamat, semmilyen tünetet nem érzek. Pont ezért szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy ha nincs semmi bajotok, akkor is nagyon vigyázzatok magatokra, vegyétek fel a kesztyűt, ha tehetitek, maradjatok otthon, hiszen így is lehettek fertőzők.”

„Vigyázzatok magatokra!” – üzent az olimpiai bronzérmes világbajnok.

Aktuális híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top