Peller Anna és Lukács Miki: „Nehezebb lenne, ha a szeretőinkhez járnánk. Mi szeretjük egymást”

nlc | 2020. Március 31.
Peller Anna saját bevallása szerint is igen feszült, de a férjével együtt hozták a szokásos formájukat, amikor ma bejelentkeztek Skype-on.

Ahogy ma reggel mesélte Peller Anna, egy kis feszültség maradt benne, mivel éppen a bemutató hetében hozták azt a rendeletet, hogy nem lehet zárt térben 99 embernél több egy helyen, ezért a felgyülemlett energiát nem tudta kiadni magából. A színésznő ezt leszámítva jól érzi magát otthon, bár mint kiderült, a férjével még életükben nem voltak ennyi ideig így összezárva.  

Peller Anna és Lukács Miki bejelentkezett otthonról

„Furcsa, de szerencsénk van, mert mi szeretjük egymást. Ha mennék minden nap a szeretőmhöz, akkor ezt most hogy tudnám megtenni? Vagy Anna menne a szeretőjéhez, például, azt hogy tudná megtenni legálisan?” – viccelődött Lukács Miki az RTL Klub Reggelijében, amikor bejelentkeztek az élő adásba.

A hangulat amúgy jó a Peller-Lukács családban, ugyanúgy viccelődnek, ahogy szoktak, és mint kiderült, esténként Miki tangóharmonikázik a lányuknak, Annabellának, mert a kislány ezt szokta kérni. Ebből a Reggeliben kaptak a nézők is ízelítőt.

Korábban Anna és Miki a saját oldalukon mutattak egy kis szösszenetet abból, hogyan szórakoznak otthon ebben az időszakban: 

Peller Anna és Lukács Miki korábban csak ritkán lehettek hetekig együtt: 

Exit mobile version