Sztárok

Peller Anna és férje, Lukács Miki: „Életre szóló élményt szereztünk a lányuknak” – exkluzív képek az utazásukról

Először jártak hármasban a tengerentúlon, és olyannyira megtetszett nekik, hogy elhatározták, egyszer majd visszatérnek ide. Peller Annáék néhány napja tértek haza Miamiból.

Tizenegy napot töltöttek az Egyesült Államokban kislányukkal, Annabellával, aki életre szóló élményeket szerzett az utazáson. A házaspár erről mesélt nekünk.

Peller Anna és Lukács Miki megosztottak velünk néhány képet is az utazásról: 

Megnézem
Összes kép (3)

Tizenegy napot töltöttek az Egyesült Államokban kislányukkal, Annabellával, aki életre szóló élményeket szerzett az utazáson. „Hármasban még soha nem voltunk külföldön, ezért még év végén elhatároztam, hogy elviszem a lányokat egy hosszú pihenésre. Azért választottam Amerikát, mert én már laktam Los Angelesben, és nagyon szerettem. Először felfedeztük Floridát, strandoltunk a miami tengerparton, majd hétnapos óceánjáró útra mentünk, ahol érintettük a Bahamákat is” – mesélte az nlc-nek Lukács Miki, az RTL Klub Reggeli műsorvezetője.

„Annabella nagyon élvezte a medencéket, a csúszdákat, hogy ingyen fagyit és pizzát is ehetett – folytatta Peller Anna. – Voltunk egy kis csokigyárban Hondurasban, ahol megnézhettük, hogyan készülnek az édességek az üzem kertjében megtalálható kakaófa terméséből. Szerintem ez volt a lányunk legnagyobb élménye. A hajón esténként csodálatos Broadway-musicaleket láttunk, voltunk Hondurasban lajhárt és majmot simogatni. Fantasztikus élmény volt ez mindhármunknak. Reméljük, egyszer visszatérünk majd ide.”

Hármasban Miamiban a tengerparton (Fotó: Lukács Miklós)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top