Sztárok

Peller Anna és Lukács Miklós: szomjaztunk egymásra

Mindenkit meglepett az a fölény, amivel Peller Anna és Lukács Miklós megnyerte a Nyerő Párost, még őket magukat is. Hirtelen fel sem tudták fogni, ami történt.

Peller Anna és Lukács Miklós a döntő után mesélt az NlCafénak terveikről és a műsorban átélt kellemetlen pillanatokról.

Óriási fölénnyel nyerte meg a Nyerő Páros döntőjét a házaspár.  A közönségszavazatok 92,42 százalékát szerezték meg, így Valkó Eszter és Radócz Péter lett a második.

Peller Anna és Lukács Miklós: szomjaztunk egymásra

A nyertes páros először fel sem fogta, mekkora szavazatkülönbséggel nyerték meg a versenyt. “Ez egy remek visszaigazolás. Azt hiszem, egy külső szemlélőnek is látszik, mennyire jól működik a kapcsolatunk. Valószínűleg egy szerethető pár vagyunk” – mondta Mikike.
A versenyzők közül nem mindenki volt ezen a véleményen. Mi is írtunk róla, amikor Kabát Péter keményen kiosztotta Peller Annát a műsorban. A focista egyáltalán nem finomkodott. Miután kiestek a Nyerő Párosból, a villa legnagyobb képmutató színésznőjének nevezte Peller Annát.

“Amikor visszanéztem az adást, sikerült újra átélnem. Felkavart, és igazából addig nem is nyugodtam, amíg nem beszéltünk a Petivel. Itt most annyira aranyos volt velem. Jól esett az, hogy belátta, hogy enyhén szólva is túlkapás volt. Igazságtalan, amit ott kaptam a levélben, mert nem adtam rá okot” – mesélte Anna a döntő után.

Peller Anna és Lukács Miklós: szomjaztunk egymásra

A győztes párnak a legjobbkor jött az RTL Klub műsora. Anna rengeteg dolgozott a színházban, párja, Mikike maradt otthon lányukkal, Annabellával. “A játszótéri anyukákon, néniken és gyerekeken kívül sok inger nem ért az elmúlt egy évben. Anna nagyon sokat próbált, szinkronizált, így nagyon keveset volt otthon. Ez annyira jól kimozdított minket a komfortzónánkból, hogy visszatértek a kapcsolatunk kezdetén lévő impulzusok.”

Anna szerint egyáltalán nem volt nehéz rávenni Mikikét a műsorra, mert mindketten érezték, hogy ez egy égi jel.  “Annyira benne voltunk már a mókuskerékben, annak ellenére, hogy csodásan működik a kapcsolatunk, de nem tudtunk annyi időt eltölteni egymással. Huzamosabb ideig ezekből az élményekből fogunk táplálkozni. Lehet, azért is sikerült ez a játék annyira jól, mert szomjaztunk egymásra.”

A nyertes páros pedig már el is döntötte, mire költi a nyereményét. Egy részét szeretnénk felajánlani a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak. A másik része Annabelláé lesz a későbbiekben, majd ha a tanulásra kerül a sor.

Peller Anna és Lukács Miklós: szomjaztunk egymásra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top