TV-sztárok

Lola új feladatot kapott a csatornától, ő lesz a SzerencseSzombat új műsorvezetője

Április 25-től új műsorvezetővel forog a SzerencseSzombat.

Lola a párjával együtt vonult önkéntes karanténba, de nem csüggednek, sőt kihozzák  a helyzetből, amit csak tudnak. Az énekesnő cseppet sem unatkozik, hiszen mindig van mit tenni otthon, emellett pedig nagyon sokat sportolnak. Lola többször vezetett már műsort, most kiderült, hogy újabb feladatot bízott rá a csatorna: szombatonként Kiss Orsolya Kisó, Harsányi Levente és Kovács Áron mellett egy ideig Lola vezeti majd a lottósorsolást.

„Nem bízom magam teljesen a szerencsére, hiszen minden célomért sokat dolgozom, de azt érzem, az utóbbi években tényleg sorra csodás lehetőségeket kapok” – mondta korábban Lola.

„Sziasztok! Tegnap említettem itt az oldalamon, hogy ma mesélek valamit….mit szóltok?  Nagyon vágytam erre a feladatra, és nagyon köszönöm a lehetőséget és a bizalmat! Alig várom, hogy holnap elinduljon az adás. Ugye néztek majd minket?” – írta a fotójához a műsorvezető-énekesnő.

Olvass még Loláról az nlc.-n:

lola otthon

Lola (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top