TV-sztárok

Augusztusban vesznek végső búcsút Kovács Zsuzsától, ezért halasztották el a temetést

Fia méltó búcsúztatót szeretne szervezni Kovács Zsuzsának, így a temetéssel várnak még.

Hosszas betegség után, március 27-én hunyt el Kovács Zsuzsa, Jászai Mari-díjas színművésznő. Kollégái, barátai és a családja a mai napig nem tudták feldolgozni a halálát, ám a temetéssel egyelőre várnak. Az ok egyszerű: a színésznő fia, Örs méltó búcsúztatót szeretne szervezni elhunyt édesanyjának, a jelenlegi helyzetben pedig ez nem lehetséges.

,,Egy kezemen meg tudom számolni, most hányan lehetnénk a temetésén. Édesanyámat rengetegen szerették és tisztelték, és szeretném, ha mindenki el tudna tőle búcsúzni. Egy Jászai Mari-díjas színművésznőhöz méltó temetést szeretnék neki rendezni. Augusztus elejére halasztottuk a búcsúztatót. Úgy gondolom, addigra már nem csak öten lehetünk a Farkasréti temetőben. A Budapesti Operettszínház saját halottjának tekinti az édesanyámat, így a szervezésben is segítenek. Munkatársai, barátai beszédekkel is szeretnének búcsút venni tőle” – árulta el a Borsnak Kovács Zsuzsa fia, Szörényi Örs

Kapcsolódó cikkek:

Kovács Zsuzsa

Kovács Zsuzsa (Fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top