Istenes Bence saját műsora nagyon érik – te mit gondolsz?

nlc | 2020. Július 13.
Már bebizonyította, hogy milyen sokoldalú és a nézői visszajelzések alapján Istenes Bence saját műsora nagy siker. Szerinted kelleneneki saját műsort adni.

Istenes Bence május elején indította el az IstenEst névre keresztelt YouTube műsorát, amelyet tömören úgy írhatnánk le: a műsorvezető magát és a követőit szórakoztatta, nem akart komolyabb tematikát mögé tenni. A videókban feltűntek sztárok, beszélgetett például Rózsa Gyurival, aki itt mesélt először az unokája érkezéséről, de előfordult, hogy a sztároknak azt kellett kitalálniuk, milyen dalt énekel a másik, mindezt úgy, hogy nem volt hang, vagy éppen virtuális pofozgatták egymást. Legutóbb pedig Geszti Péterrel közös kilpje került ki.

Itt egy hangulatfotó, amelyet Istenes Bence osztott meg, lentebb a videó is látható: 

Istenes Bence és Geszti Péter klipje nagyon jó hangulatú lett (Fotó: Isntagram/Istenes Bence)

Nem csak a szórakoztatás tartozik Istenes “profiljába”,  a saját népszerűségét gyakran jó ügyre használja. Például az SOS Gyermekfalvak felkérésére is igent mondott, és az UNICEF cyberbullying elleni kampányának egyik kiemelt arca, és a #nemvagyegyedül keretében nemrég a Spirit FM műsorában mesélt arról, milyen megható kérésekkel fordulnak hozzá olyan fiatalok, akiket a társaik terrorizálnak. 

“Volt egy kisfiú, aki azt írta, hogy őt nagyon bántják mások, és ő azt kéri karácsonyra, hogy videót csináljak, vagy valahogy jelezzem ezt az osztályának, hogy nem menő másokat bántani. Tényleg ezt gondolom, abszolút nem menő másokat bántani. (…) Amikor kiköltöztem Németországba, akkor is megtapasztaltam. Nagyjából 20-25 évvel ezelőtt, amikor én kijöttem, én voltam egy kis német faluban az egyedüli külföldi, emiatt nagyon sokat bántottak.” 

Bence az elmúlt években műsorvezetőként már bizonyított, a saját YouTube csatornái népszerűek, legyen szó a Csobot Adéllal közös vlogjukról vagy éppen az IstenEstről. Felmerül a kérdés: 

Te örülnél, ha Istenes Bencének lenne egy saját tévéműsora?
Naná! Egy saját műsor már nagyon érik neki.
Nem hiszem, hogy az IstenEstből tévéműsor kellene.
Created with QuizMaker

Egy kis hétindítónak pedig – ahogy ígértük-, mutatjuk az Istenes és Geszti Péter közös produkcióját:

 

Istenes Bence sok témában megszólalt már: 

Exit mobile version