nlc.hu
TV-sztárok

Apa lett Varga Balázs

Apa lett Varga Balázs, a Drága örökösök Józsija – különleges nevet kapott a kislánya

Megszületett az első Drága örökösök-bébi.

Pontosan a szülés várható napján jött világra Varga Balázsnak, a Drága örökösök Józsijának és feleségének, Fruzsinának a kislánya. Zoé 3740 grammal, 58 centivel és sok-sok hajjal született meg és bő 4 másodperc múlva fel is sírt. „Egyikünk sem hallott annál szebbet, mint amikor felsírt, egy pillanat alatt megváltozott az életünk. Család lettünk, földöntúli érzés volt a karjaimba venni” – vallotta be a Story magazinnak a színész. A Zoé nevet amúgy Fruzsina és Balázs a várandósság felénél választották ki, megtetszett nekik a név dallamossága, valamint a gyönyörű jelentése (életet jelent).

Varga Balázs

Varga Balázs ezentúl rohan majd haza a forgatásokról fürdetni, pelenkázni – Forrás: RTL Klub

Varga Zoé azonban csak pár órát tölthetett otthon, mert belázasodott, és a kétnapos babát vissza kellett vinni a kórházba. Négy félelemmel és várakozással teli nap következett a szülők számára, még gerincvelő-folyadékot is vettek a csöppségtől. Ám kiderült, szerencsére minden rendben és makkegészséges a kisbaba.

Az aggodalom beleégett ebbe az emlékbe, ezt a négy napot soha nem fogjuk elfelejteni, és biztosan érzékenyebb szülők leszünk” – árulta el Varga Balázs, aki tavaly jegyezte el párját.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban, amely fotókat is közölt Varga Balázs kislányáról!

Apa lett Varga Balázs, a Drága örökösök Józsija - különleges nevet kapott a kislánya

Még több gólyahír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top