nlc.hu
TV-sztárok

Benedek Tibor rövidfilm

“Ciao Tibor” – megható rövidfilmmel emlékeznek Benedek Tiborra Olaszországban

Így búcsúznak Olaszországban Benedek Tibortól.

A Rai Sport készített rövidfilmet arról, hogy őrzik az egy hónapja elhunyt vízilabdázó emlékét Reccóban – írja a hvg.hu.

benedek tibor

Benedek Tibor (Fotó: Smagpix)

“Tibor” felirattal és egy üres uszoda képével indul az a rövidfilm, amelyben az olasz Rai Sport rögzítette, hogy hogyan emlékeznek Benedek Tiborra Reccóban a helyiek és az egykori játékostársai. A kisfilmben vendéglátósoktól kezdve a Pro Recco elnökéig többen megszólalnak, néhányan a könnyeikkel küszködve.

Érezhető, mennyien szerették Benedeket, a fagyizó tulajdonosa azt is elmondja, milyen remek ember volt a vízilabdázó, egyszer még fagyit is beállt készíteni. Csapattársai közül is sokan megható szavakkal búcsúznak: “Ciao Tibi” – mondja az egyikük. 

Olaszországban gyertyagyújtással is megemlékeztek az egy hónapja, 47 éves korában elhunyt vízilabdázóról, a Rai Sport ennek a jeleneteit is rögzítette – írja a lap.

Benedek Tibort július elején, szűk családi körben temették el. Az életének 48. évében elhunyt vízilabdázó játékosként klub- és válogatott szinten is minden lehetséges nagy trófeát begyűjtött; a nemzeti csapattal a három ötkarikás győzelme mellett világ- és Európa-bajnoki címet, világkupa- és világliga-sikereket ünnepelhetett. Tagja a sportági Hírességek Csarnokának, és egyike a vízilabdázás tíz háromszoros olimpiai bajnokának.

Benedek Tiborra emlékezünk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top