nlc.hu
TV-sztárok

Bochkor Gábor és Boros Lajos rossz viszonya

Olyan rosszban volt Bochkor Gábor és Boros Lajos, hogy már-már tettlegességig fajultak a vitáik

A legendás rádiós páros között egyáltalán nem volt barátság, csak a stúdióban álltak szóba egymással. Ma már szinte nem is beszélnek egymással.

Bochkor Gábor és Boros Lajos negyedszázaddal ezelőtt kezdtek el együtt dolgozni. Bár az éterben úgy tűnt, hogy a legnagyobb barátok, mégsem voltak azok. Ma már gyakorlatilag nem is beszélnek egymással – írja a legfrissebb BEST magazin.

Bochkor Gábor és Boros Lajos

Bochkor Gábor és Boros Lajos a Danubius Rádió reggeli műsorában kezdtek együtt dolgozni 1995-ben – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Mint utóbb kiderült, már az első pillanatban sem volt szimpatikus Bochkor Borosnak. A véleménye később sem változott meg kollégájáról. „Mit kedvelhetnék benne? Tűz és víz vagyunk. (…) Nem érdekel engem az, ami őt, és őt sem, ami engem. Másfajta a tudásunk, a gyökereink és a világlátásunk is” – nyilatkozta egyszer Lali király, aki szerint előfordult, hogy majdnem tettlegességig fajultak a vitáik. „Voltak olyan balhék, hogy a pofon előtt egy tized másodperccel hagytuk abba” – állította a súlyos szívműtéten átesett Boros.

Bochkor szerint ennyire durva dolgok azért nem történtek: „Feszkó volt köztünk, nyilván néha veszekedtünk.” Elmondása szerint nem rajta múlt a jó viszony; barátok pedig azért nem lettek, mert Boros meghúzta a határt a munka és a magánélet között. Sőt az éterbe visszatérő rádiós szerint Boros egyszerűen kitörölte a telefonszámát, miután 8 évvel ezelőtt elköszöntek egymástól a stúdióban. Ma pedig már nem is beszélnek egymással.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinba!

Állítólag olyan rosszban volt Bochkor Gábor és Boros Lajos, hogy már-már tettlegességig fajultak a vitáik

Olvass még Bochkor Gáborról és Boros Lajosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top