nlc.hu
TV-sztárok

Halász Judit betegsége

Halász Judit őszintén beszél daganatos betegségéről, amit évekig titkolt

Halász Judit 19 éve bajlódott a betegséggel, még most is nehezen beszél róla.

Halász Judit a mai napig nagyon aktív, színházban játszik és országos turnéra készül. Az énekesnő elárulta, nagyon boldog és teljes az élete, ám volt olyan, ami őt is megtörte. 19 évvel ezelőtt ugyanis melldaganatot diagnosztizáltak nála – egy ideig el sem hitte, hogy ez megtörténhet vele, aztán úgy döntött, hogy harcol és meggyógyul. Még most is nehezen beszél róla…

,,Azt kérdeztem, vajon, mit követtem el? Milyen bajt csináltam, hogy ez velem történik? 19 évvel ezelőtt beteg lettem, melldaganatom volt. Jól tudom, a ráknak többnyire pszichés okai vannak. Azt is tudom, hogy az én életemben is voltak olyan gondok, amelyekről nem beszéltem, amelyekkel nehezen birkóztam meg. Lehet, hogy ezek is közrejátszottak a betegségemben.(…)Mire meggyógyultam, megokosodtam. Legfőképpen a lelkemben, mert a magam ura lettem. Igyekeztem a bántásokat úgy feldolgozni, hogy azokból pozitívan kerüljek ki. Hogy ne betegedjek meg újra” – árulta el a BEST magazinnak Halász Judit.

Halász Judit őszintén beszél daganatos betegségéről, amit évekig titkolt

Halász Judit elképesztő formában van:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top