nlc.hu
TV-sztárok

Kiakadtak Bochkor Gáborra

Nagyon kibuktak a hallgatók Bochkor Gáborra

Egyelőre nem nagyon örülnek a Retro Rádió hallgatói Bochkor Gábornak.

Ismét visszatér az éterbe Bochkor Gábor,  aki a Retro Rádió reggeli műsorban ébreszti majd a hallgatókat Lovász Lászlóval szeptembertől. A közösségi oldalon megosztott hír alá záporoztak a negatív hozzászólások.

Kedves Retro Rádió hallgatók! A hír igaz: Bochkor Gábor és Lovász László költözik a Magyarország leghallgatottabb...

Közzétette: Retro Rádió – 2020. július 24., péntek

“Ohhh, ne már! Az eddigi páros nagyon jó volt, imádtam a műsorokat. Hát ezentúl csak 10 óra után kapcsolom be rádiót! (Bocsánat az őszinteségemért)” – írta az egyik rajongó.

Sajnálattal hallom Hudák Anita és Hepi Endre távozását. Intelligens, kedves, visszafogott stílusukat nagyon szerettem. Bochkor Gáborról ezek egyáltalán nem mondhatók el, így én sem a Retro Rádiót fogom hallgatni reggelente!” – írta egy másik.

Bochkor Gáborra kibuktak a hallgatók

Bochkor Gábor a Retró Rádión tér vissza, de ennek sokan nem örülnek. Fotó: smagpix/Olajos Piroska

„Kedves Hallgatók! Ahogy fentebb írtuk, igyekszünk tekintettel lenni mindenki érzéseire. Érthető, ha ez most sokaknak fáj. És ezzel semmi baj nincs. De a változás a Retro Rádió 24 órájából »csupán« 4 órát érint. Vagyis a »maradék« 20 órában pont ugyanazt kapjátok, mint eddig. És adjunk esélyt annak is, hogy kedvelni fogjátok Bocsi és Laci műsorát! Az ítéletekkel várjátok meg legalább az első pár adást” – állt a rádió hozzászólásában.

Olvass még Bochkor Gáborról az nlc-n!

(Nyitó kép: smagpix/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top