nlc.hu
TV-sztárok

Várkonyi Andrea marad a Life TV-nél

Várkonyi Andrea meghosszabbította szerződését a Life TV-nél

Várkonyi Andrea mégis a Life TV-t választotta.

Hajdú Péter lett a Life TV új vezérigazgatója, első intézkedései között szerepelt, hogy megszüntette Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorát. Utóbbi nem viselte jól a kritikát, miszerint nem túl jó a nézettsége a show-nak, ezért ér véget, és otthagyta a csatornát. Később Várkonyi is nyilatkozott ezzel kapcsolatban. „Sajnálom a döntést, hiszen nekem és a kollégáimnak is nagyon sok munkája volt ezekben a műsorokban az elmúlt hónapokban, de a televíziózás ilyen, minden vezetőnek más szakmai elképzelései vannak arról, milyen tematikájú produkciókat szeretnének látni” – mondta akkor, majd hozzátette, tárgyalások folynak, de még nem tudja, marad-e.

Úgy látszik, az igen mellett döntött, hiszen most bejelentették, hogy továbbra is a Life TV csapatát erősíti.

,,Üdv a megújult Life Tv csapatában Andi” – írja posztjában Hajdú Péter, aki korábban nem reagált Várkonyi Andrea nyilatkozatára, Szulák Andrea véleményére pedig csak annyit mondott, hogy nem túl fair. Egyelőre nem árulták el, hogy Bochkor Gábor exe milyen műsort kap, a bejelentésekre csak ezután lehet majd számítani.

Több nagy nevet is szerződtetett a csatorna:

 

várkonyi andrea

Várkonyi Andrea (Fotó: FB)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top