Polgár Kriszta megszenvedett a szépségért: beteg lett mellimplantátuma miatt

nlc | 2020. Augusztus 10.
Polgár Kriszta először a közösségi oldalán mesélt a történtekről.

Az Amerikában élő modell, Polgár Kriszta két gyermeket szült, és bár a képei alapján azt hihetnénk, hogy még ezek után is elégedett volt a testével, nem így volt. Nagyon sok bókot kapott, hogy milyen jól néz ki két gyerek után is, ő azonban változtatni akart. ,,A második terhességem alatt kialakult a petefészkemben egy 30 cm ciszta, amivel együtt ki kellett venni az egyik petefészkemet is. A hasam mérete miatt a hazizmom és a bőröm is szétszakadt, úgy éreztem, csorbult a nőiességem. Akkor úgy gondoltam, hogy talán a mellimplantátum majd helyrebillenti az egyensúlyt” – írja a közösségi oldalán a modell, akinek a mellimplantátuma nem várt betegséget okozott.

,,Élveztem az új külsőmet, nem is gondoltam arra, hogy összefüggésben lehet a folyamatosan fellépő egészségügyi problémáimmal (fejfájás, pattanások, étel intolerancia, hányinger, reflux, pajzsmirigy gondok stb) mind-mind új dolog számomra. Miután már MINDEN specialista látott és senki nem értette mi lehet a baj, kezdtem feladni. Aztán az endokrinológus megkérdezte, hogy hallottam e már a Breast Implant Illnessről… Valamint a barátnőm is rákérdezett, hogy hallottam e arról, hogy miket tud csinálni az implant (fajtától függetlenül)… Ez volt a pont ahol elkezdtem beleásni magam a témába. Majd kiderült, hogy az enyém ráadásul egy időzített bomba” – folytatta a bejegyzést.

Végül úgy döntött, megszabadul az implantátumoktól. ,,Idén februárban kivetettem az implantokat és úgy döntöttem, nem teszek a helyére másikat, hagyom a testemet gyógyulni. Úgy gondoltam, ha nem is az implant az oka a problémáimnak, nem akarom megvárni, hogy nagyobb bajt csináljanak a szervezetemben. A műtét nagyon szakszerűen történt, tokkal együtt vették ki az implantokat, hiszen a tok fogta fel az addig szivárgó mérgeket. Ha az bent marad, olyan mintha az implant is maradna. Megbántam, hogy berakattam? Nem, mert az akkori lelkiállapotomon segített. Máshogy döntöttem volna, ha tudatában vagyok mindannak, aminek ma? Nagy eséllyel igen” – írta a modell.

Polgár Kriszta nincs egyedül a problémájával:

Polgár Kriszta (Fotó: IG)

Exit mobile version