Sztárok

Polgár Kriszta megmutatta, hogyan élnek most Texasban: „Itt nem pánikolunk!”

Több hurrikánt is megéltek már az Egyesült Államokban, ami napokig otthon tartotta őket. Talán ez is az oka, hogy a koronavírus miatt nem pánikol az egykori szépségkirálynő és családja. Texasban, bár tart a felvásárlási láz, mégis nyugodtak az emberek. Kaldau-Polgár Kriszta az nlc.-nek mesélt arról, hogyan telnek a hétköznapjaik két kisfiukkal.

Polgár Kriszta úgy érzi, jobb, hogy ebben az időszakban texasi házukban vannak, és nem Magyarországon érte őket a karantén.

Egy olyan utcában lakunk, ami egyáltalán nem forgalmas, távol vagyunk mindentől. Itt hatalmas kertek vannak, mindenkinek megvan a saját kis élettere – mondja az egykori szépségkirálynő. – A gyerekekkel ki tudunk menni az utcára biciklizni, úgy, hogy nem kell másokkal találkozni. Persze nagyon óvatosak vagyunk, próbáljuk kerülni a szomszédokat, ami elég nehéz, ugyanis ahhoz szoktak hozzá a fiúk, hogy kint játszhatnak a többi gyerekkel. Elmagyaráztuk nekik, hogy egy vírus miatt ezt most nem tehetjük. De szerencsére ők ezt jól fogadták, hozzászoktak az új helyzethez.

Kriszta sokat mozog a fiúkkal (Fotó: Polgár Kriszta)

Kriszta sokat mozog a fiúkkal (Fotó: Polgár Kriszta)

Persze ehhez az is kellett, hogy Kriszta egy rendszert alakítson ki a mindennapokban, így most a két fiának ugyanúgy napi programja van, mint amikor óvodába járnak.

Mivel most nem megyünk a kisfiunkkal óvodába és iskola-előkészítőbe a nagyfiunkkal, ezért próbáltam egy napi programot felállítani. Beosztottam a napunkat úgy, hogy legyen benne mozgás, játékóra, mesenézés és sok érdekesség. Figyelünk arra, hogy sokat legyünk a szabadban, Olivér és Vincent szeretnek biciklizni, rollerozni, futkározni, labdajátékozni. Ha főzni akarok, akkor eljátszanak együtt is a szobában, társasoznak, illetve festegetnek. A férjem is itthon van, bár ő sokat dolgozik a számítógépen, ezért a négyes programok inkább hétvégente várnak ránk. De az nagyon jó, hogy együtt reggelizhetünk, ebédelhetünk, ez még jobban összekovácsol minket.”

Kriszta fiai együtt színeznek (Fotó: Polgár Kriszta)

Kriszta fiai együtt színeznek (Fotó: Polgár Kriszta)

Kriszta nem bánja, hogy egész nap együtt lehet a család. „Valahogy hálás is vagyok egy kicsit ennek a helyzetnek, mert mi nagyon jól éljük meg a napjainkat. Nincs napi rohanás, egyszerűen boldogan éljük a hétköznapokat. Szerencsére még kimehetünk az utcára, csak kerülni kell a társaságokat. Sokat főzök mostanában, és elkezdtem sütni is. A férjem azt mondta, most már álljak le, mert jó sokat fogunk hízni, ha ilyen finomságokat készítek, mint a napokban. Szerencsére jól sikerül minden sütemény.”

A kétgyerekes anyuka szigorúan betartja a karantént, vásárolni is nagyon ritkán jár.

„Körülbelül tíz naponta egyszer megyek szupermarketbe, akkor mindent beszerzek előre. A wc-papír nálunk is hiánycikk, ahogy sok helyen, de alapjába véve mindent lehet kapni a boltban. Nagyon figyelnek a fertőtlenítésre, a bevásárlókocsikat is egyesével áttörölgetik, tényleg nagy a fegyelem és a rend. A felvásárlási láz az az első hetekben volt jellemző. Úgy látom az emberek most már nem pánikolnak, inkább beletörődtek ebbe a helyzetbe. Mivel már sok tornádót és hurrikánt megéltünk már itt, amikor napokig nem mehettünk ki az otthonunkból, ezért is van az, hogy nincs nagy ijedtség Texasban. A nagy meleg is bejött a napokban, már harminchárom fok is volt, hatalmas páratartalommal. Bízunk benne, hogy ez nem kedvez majd a vírusnak, és mihamarabb túl leszünk rajta. Bizakodom, hogy nemsokára minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Nem csak Polgár Kriszta vészeli át a koronavírus-járványt külföldön: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top