Sztárok

Gombos Edina egy hét után mozdult ki otthonról: „Miri beteg pár napja, orvoshoz kell vinnünk”

Gombos Edina egy videóban mesélte el, hogyan élnek most.

Gombos Edina évekkel ezelőtt költözött Floridába a családjával, és már egyáltalán nem vágyik haza. Az egykori híradós egy ideje vlogol az életéről, elmondja, mi történik velük, izgalmas dolgokat mutat a nézőinek. Két héttel ezelőtt Amerikában is veszélyhelyzetet hirdettek a koronavírus miatt, így ott is nagyon kevesen járnak az utcákon. Gombos Edina és családja egy hét után merészkedett ki a házból, méghozzá azért, mert a lánya beteg lett, és semmilyen házi csodaszerrel nem sikerült meggyógyítani.

„Egy hét otthon tartózkodás után ma kénytelen vagyunk kimenni a városba, mert Miri beteg pár napja. Fáj a torka, mandulája, és egyszerűen semmilyen házi szer nem segít rajta. Próbáltuk a mézes teát, a sós vizes gargalizálást, de nem javul az állapota. El kell menni  vele orvoshoz” – számolt be lánya állapotáról Gombos Edina, aki a házuk és az orvos közötti utat videózta, mutatva ezzel, hogy milyen kevesen vannak az utcán.

A tévés azt is elárulta, hogy a távoktatás nagyon jól működik. Amelyik gyereknek esetleg nincs számítógépe, annak ad kölcsön az iskola, és a szolgáltatók ingyen biztosítják az internetet ebben az átmeneti időszakban. Arról is mesélt, hogy az ő családjuk 3400 dollár segélyt kap az elkövetkező két hétben, hiszen Donald Trump minden felnőttnek 1200, míg a gyerekeknek 500 dollár támogatást ígért fejenként.

Olvass még Gombos Edináról az nlc.-n:

Gombos Edina családja (Fotó: Instagram)

Gombos Edina családja (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top