nlc.hu
TV-sztárok

Kovács Patrícia szexi jelmezben

Kovács Patrícia szexi macskajelmezbe bújik a Szia, Életem! című filmben

Kovács Patrícia ismét megmutatja a nagyon szexi oldalát.

Júniusban kezdték forgatni a Szia, Életem! című filmet, amelynek Geszti Péter a producere. A fantasy elemekkel dúsított, egyedi vígjáték, kiindulópontja egy népszerű, de ihlethiányos író (Thuróczy Szabolcs) és sosem látott kisfia (Pásztor-Várady Mór) nem várt találkozása. A hirtelen nyakukba szakadt, kényszerű együttlét fordulatos, vidám és érzelmes története a fiú fantáziájának köszönhetően átlépi a valóság kereteit is.

A filmben többek között olyan hírességek is szerepelnek majd, mint Istenes Bence, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán, Básti Juli és Kovács Patrícia. Utóbbi egy jelenet kedvéért szexi macskajelmezbe bújt, amiről természetesen fotó is készült.

A színésznő is posztolt róla, bár kicsit sejtelmesebb képet:

,,A Szia, Életem! egy olyan mozifilm lesz, ahol bármi megtörténhet. Például az is, hogy egy pillanatra #catwoman leszek…” – írja közösségi oldalán Kovács Patrícia, aki sok bókot bezsebelt a szuper kép alatt. Sokan írják, hogy ez egy nagyon hozzá illő szerep, és már nagyon várják a bemutatót. 

Az ezerarcú Kovács Patrícia:

kovács patrícia

Kovács Patrícia (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top