nlc.hu
TV-sztárok

Meghalt Mark Tornillo fia, Tony

Meghalt az ismert énekes, Mark Tornillo 26 éves fia, Michael Tyler Tornillo

Még nem tudni, miért halt meg olyan tragikus hirtelneséggel Michael Tyler Tornillo. Édesapja, Mark Tornillo együttese tudatta a veszeteséget a világgal.

Néhány órája került fel az ACCEPT oldalára a hír, hogy az együttes frontemberének gyereke elhunyt. Mark Tornillo fia, Michael Tyler 26 éves volt. 

Gyászol MArk Tornillo

Az ACCEPT együttes zenésze, Mark Tornillo gyászol, meghalt a 26 éves fia (Fotó: Getty)

“Michael Tyler Tronillo emlékére

Szomorúan osztozunk Cheri és Mark Tornillo gyászában, akik elvesztették szeretett fiukat, Michael Tyler Tornillót, aki augusztus 9-én hunyt el. A fájdalmuk elképzelhetetlen és arra kérünk most mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a család magánéletét ebben a nehéz időszakban. Nagyra értékeljük szereteteteket és támogatásotokat, amelyet Cheri, Mark, a lányuk, Nicole és férje, Matt, valamint a kis Nate iránt tanúsítotok. Találjanak békét és vigaszt az elkövetkezendő napokban!

Az ACCEPT család”

A temetés részletei szintén az ACCEPT olalán olvashatóak. Augusztus 16-án szervezett keretek között, betartva a járványhelyzetben javasolt távolságot, maszkviselési szabályokat, kor szerint csoportosítva várják azokat, akik le szeretnék róni a kegyeletüket.

Michael Tyler Tornillo 26 évesen hunyt el

Michael Tyler Tornillo 26 évesen hunyt el

Mindenkit arra kérnek, hogy ne hozzanak virágot, az erre szánt pénzt inkább Michael Tyler Tornillo nemrégiben született unokaöccse, Nate tanulmányi alapítványának utalják. Augusztus 17-én lesz a temetés, amely szűk családi körben zajlik, és amelyet élő adásban közvetítenek azoknak, akik részt szeretnének venni valahogy a búcsúztatón.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top