nlc.hu
TV-sztárok

Ingyenes tévécsatornák

Két hétig ingyen nézhető két tévécsatorna

Egy filmcsatornát és egy gyerekcsatornát nézhetnek ingyen a MinDig TV előfizetői augusztus végéig.
Tévénézés

Augusztus 17. és 30. között a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el az AMC és a TV2 Kids – korábbi Kiwi TV – csatornákat félmilliónál is több háztartásban – közölte az Antenna Hungária.

Az AMC-n augusztus 17-én kerül adásba a Philips kapitány című amerikai filmdráma. A későbbiekben műsorra tűzik A sebezhetetlen, a Ki nevel a végén?, az Asterix az olimpán, a Taxi valamint a Hazárd megye Lordjai című filmeket.

A korábban Kiwi TV néven ismert gyerekcsatorna mától TV2 Kids néven jelentkezik egy országos tévépremierrel, a Remy & Boo című rajzfilmsorozattal, amely egy hatéves kislány és egy pink robot barátságáról és kalandjairól szól. Szintén országos premierrel érkezik a Grizzy és a lemmingek II. és az Agyafúrt sztorik II. évada, és debütál a csatornán az állatok nyelvén értő kislányról szóló Wissper kalandjai.

TV2 Kids

Programhely: 45
Multiplex: D

AMC

Programhely: 21
Multiplex: D

A vétellel kapcsolatos további információk a Mindigtv.hu weboldalon találhatók. Amennyiben a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégeznie a dekóderen vagy a beépített DVB-T2 tunerrel rendelkező tévékészülékén.

Még több tévés tartalom az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top