Nem múlik Barta Sylvia koronavírus miatti fáradékonysága

nlc | 2020. Augusztus 26.
Még mindig a koronavírus miatti tünetektől szenved Barta Sylvia. A TV2 gyönyörű időjósát még márciusban fertőzte meg a vírus, de a betegség nem múlt el nyomtalanul.

Krónikus fáradékonyság, hangulatingadozás és bőrkiütés gyötri Barta Sylviát, aki folyamatosan orvosi vizsgálatokra jár, mióta márciusban átesett a koronavírus-fertőzésen. A TV2 időjósa nem akar újra beteg lenni, de hiába gyógyult meg, még mindig nem szabadult meg a kór okozta kellemetlenségektől.  

„Csodálatos heteket töltöttünk a Balatonnál, de most már pakolunk, megyünk vissza Budapestre, és az első utam a bőrgyógyászatra vezet” – mondta a Blikknek Barta Sylvia, akinek akinek bőrére helyenként elkezdtek visszatérni a koronavírus-fertőzés okozta kellemetlen foltok. Az időjós teljesen padlóra küldte a kór, azt mondja, szó szerint beleőszült a koronavírusba, és mióta átesett a betegségen, indokolatlanul fáradékony is. Szerinte fontos beszélni arról, mit is tesz ez a betegség az ember szervezetével.

Barta Sylvia nehezen gyógyult fel a betegségből (Fotó: bartasylvia_hivatalos/ Instagram

„Igenis tartani kell a kórtól, nem szabad hátradőlni, talán az én példám is valamennyire felnyitja az emberek szemét, hogy vigyáznunk kell egymásra! Én fél éve küzdök a teljes gyógyulással” – magyarázta Barta Sylvia, aki a nehéz időszakban megfogadta, hogy segíteni fog másoknak, és minden napját úgy fogja élni, mintha az utolsó lenne. „Eddig is a jelennek éltem, de ez most még inkább jellemző” – jegyezte meg az időjós.

Olvass még Barta Sylviáról az nlc-n:

Exit mobile version