nlc.hu
TV-sztárok

Pachmann Péter első videóklipje

És megérkezett: itt megnézheted Pachmann Péter első videóklipje

Pachmann Péter A Nagy Duettben nagyon jól szerepelt, és bátorítást is kapott.

Pachmann Péter mindenkit meglepett A Nagy Duettben nyújtott teljesítményével, hiszen a mindig komoly híradós egy teljesen más oldalát mutatta meg a színpadon. Keményen készült minden egyes héten, és végül az első helyig tartott a lendületük Péter Szabó Szilvivel. A tévés sok elismerő szót és bátorítást kapott a verseny alatt, és most jutott el arra a pontra, hogy kijött az első videóklipje, amelyben ő is énekel.

,,Az alaphelyzet az, ami a felvezetőben is ott áll, a tévé, a televíziós dolgok és a regényírás az igazi saját terep. A zene nekem kirándulás, tudom a határaimat, jó azokat feszegetni, de csak addig, ameddig belül, a belső hang elbírja. Van egy természetes kontroll bennem. Ha valami nagyon rossz, jelez belül a csengő, most nem jelzett, azt hiszem, nem is baj. Büszkén vártam én is az elmúlt hetekben, hogy a videoklip megjelenjen” – mesélte a mizumiskolc.hu-n a híradós, aki régóta szerelmes Miskolc városába, ezért döntött úgy, hogy ott forgatja zenésztársaival a klipet. 

Pachmann Péter több szerepben:

pachmann péter

Pachmann Péter (Fotó: FB)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top