TV-sztárok

Gyere és utazz velünk vissza a ragyogó 20-as évekbe az ARTDECO legújabb őszi/téli kollekciójával! (x)

Az ARTDECO bemutatja új, ragyogóan szép őszi-téli smink kollekcióját, ami a Golden Twenties nevet kapta.

 

Gyere és utazz velünk vissza a ragyogó 20-as évekbe az ARTDECO legújabb őszi/téli kollekciójával! (x)

A márka ebben a kollekcióban az Art Deco stílus újragondolásával ünnepli a csillogó 20-as éveket. Finom minták és aranyozott részletek teszik tökéletessé a régi klasszikus új verzióját.

A 20-as évek stílusának modern újragondolásában a matt színek, a kifejező piros és a visszafogott, finoman játékos jegyek ellenállhatatlanná teszik a megjelenésed.

Merülj el a fényűző partik és a pazar Art Deco divat világában és találd meg a Te ikonikus stílusodat!

A kollekció – mely most került a boltokba – finom, elegáns, rendkívül nőies, őszies hangulatú színeket képvisel. Kényeztető rúzsok; harmonizáló szemhéjpúder kollekció, mely az arany mintázatú, gyönyörű mágneses beauty tároló boxba helyezhető, kedv és ízlés szerint variálható, praktikusan utántölthető; szemhéjfesték applikátor utántöltő színekkel; letisztult körömlakkok; puha szájkontúr és szemceruzák; szempillaspirál, ami göndörít és hosszabbít; és egy álomszép, különleges pirosító alkotja az új termékcsaládot.

Megnézem
Összes kép (22)

 

Mai napon a Lovebrands oldalán szuper kedvezménnyel juthatsz hozzá az ARTDECO legújabb kollekciójához is, illetve az e heti kuponos napok keretein belül is beszerezheted kedvenc ARTDECO termékeidet az ország összes Müller üzletében! Ne hagy ki! Éld meg az őszi napokat ilyen ragyogó hangulatban!

Itt tudsz kedvedre válogatni az újdonságok közül!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top