nlc.hu
TV-sztárok

Várkonyi András gyásza

„A kezünk között halt meg” – először beszélt a nyilvánosság előtt lánya elvesztéséről Várkonyi András

Nehéz időszakot tudhat maga mögött az ország Vili bácsija.

Várkonyi Andrást nagyon megviselte az elmúlt két év. Februárban az öccsét, pár hete a 94 éves édesapját veszítette el, 2018-ban pedig a lánya hunyt el„Nagyon nehéz. Nagyon nehezen viseltem ezeket a gyászokat, és azon vagyok, hogy túl tudjam élni” – vallotta be. Andrea elvesztéséről most beszélt először a nyilvánosság előtt a Barátok közt színésze.

Várkonyi András

Lánya halálát máig képtelen elhinni Várkonyi András (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„Tele van a szobám a fényképével. Állandóan a szinkronban, különböző filmekben találkozom a hangjával. (…) Mintha itt lenne mellettem. Valahogy nem tudom elhinni. Minden héten kint vagyunk a sírjánál. Ő elevenen él bennem továbbra is, mintha el se ment volna”mondta el az RTL Fókusz című műsorában Várkonyi András, akinek a számára feldolgozhatatlan a lánya halála. Felesége még mindig emészti magát a történtek miatt.

„A kezünk között halt meg. Az volt az utolsó kívánsága, hogy ne a kórházban menjen el. Mindenképpen otthon akart lenni, és ez a kívánsága teljesült. (…) Már nagyon szenvedett, mindene fájt – árulta el könnyeivel küszködve a 71 éves színész.

A családi tragédiák után a munkaterápiát választotta Várkonyi András. Nem kért szabadságot, inkább több feladatot vállalt. „A receptem az volt, hogy kettőzött erővel dolgoztam, de a feleségem nagyon ette magát. Azt gondolom, hogy még a mai napig is. Nagyon súlyos belső vívódásai vannak. (…) Sokszor indokolatlanul sírva fakad” – mondta az interjúban.

Olvass még Várkonyi Andrásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top