nlc.hu
TV-sztárok

Adománygyűjtés Ördög Nóráék kisboltjánál

Ördög Nóráék kisboltjánál váratlan dolog történt, nagyon meghatódott a műsorvezető

Hatalmas meglepetés várta Ördög Nórát a balatonakarattyai boltjuk előtt.
Ördög Nóra

Ördög Nóra a közösségi oldalán osztotta meg, hogy milyen megható meglepetés fogadta a balatonakarattyai boltjuknál, amely nemrégiben hivatalosan is cipősdoboz-átvevő hely lett. Reggelre valakik telepakolták cipősdobozokkal a kisbolt előtti szánjukat. 

„Mindig is tudtam, hogy csodák léteznek!!! Az emberi jóság is létezik! Az összefogás, az érzékenység, a segítő szándék! Nagyon megható dolog történt… Reggelre szorgos kezek telepakolták cipősdobozokkal a szánunkat a kisbolt előtt”

– írta elérzékenyülve a műsorvezető.

Először Ördög Nóra sem tudta, mit történt pontosan, csak egy későbbi posztban írta meg, kik vitték a bolthoz a rengeteg adományt. Kiderült, hogy Reni, Niki, Ildi, és persze a Télapó pakolta tele a szánt, de az adománygyűjtésben nagy segítségükre volt a Mezőfalvi Tündérkert óvoda is.

A Cipősdoboz Akció a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtő kezdeményezése, amelyben a rászoruló gyerekeknek lehet karácsonyi ajándékcsomagot összeállítani és eljuttatni. Bővebb információt az akció honlapján találsz.

(Kiemelt kép: Smagpictures)

Még több cikk Ördög Nóráról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top