TV-sztárok

Folyton száraz a bőröd? Tökéletes tippek a téli időszakra (x)

A bőrápolási termékek között igen könnyű elveszni. Sőt, a nagy márkákra sem szabad hagyatkozni, hiszen nem minden esetben fogják bőrödet rendbe hozni. A téli bőrápolás pedig különösen nehéz lehet, ha szárazságra hajlamos bőröd. Lássuk, mit javasol egy szakember!

Folyton száraz a bőröd? Tökéletes tippek a téli időszakra (x)
Szokásaidra is érdemes figyelned

Nemcsak a külsőleges bőrápolás fontos a téli időszakban, hanem az is, hogy milyen szokásaid vannak. Itt beszélhetünk akár arról, hogy mit eszel, mit iszol; de arról is, hogyan tisztálkodsz. A téli időszakban meglehetősen jól tud esni egy nagy kád forró víz, azonban ezzel többet árthatsz bőrödnek, mint gondolnád. A forró víz csak még inkább kiszárítja bőrödet, így érdemes ezen a szokásodon is változtatni és előnyben részesíteni a langyos, vagy meleg vizet.

Víz, víz, víz

A szakemberek minden esetben kiemelik, hogy a bőrszárazság a dehidratáltság miatt is kialakulhat. Télen nehezebb odafigyelnünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, hiszen kevésbé vagyunk szomjasak, mint hőségben. Éppen ezért télen kifejezetten szánj elegendő figyelmet az elegendő mennyiségű tiszta víz bevitelére. Az egyik legjobb módszer erre, ha óránként megiszol egy pohár vizet, így folyamatosan szinten tudod tartani hidratáltságod, ezáltal pedig bőröd is sokkal szebb lesz.

Gyógyszertári bőrápolás

Külsőleg alkalmazott kenőcsök, krémek esetén ne hagyatkozzunk a nagy márkákra. A téli időszakban sokkal mélyebb hidratálásra van szüksége bőrünknek. A nagy márkák többségében rengeteg olyan vegyszert rakhatnak termékeikbe, amelyekre bőrünk kifejezetten rosszul reagálhat. Éppen ezért bízzuk magunkat olyan márkákra, amelyek gyógyszertári minőségben készítik termékeiket. A gyógyszertári termékek azért kifejezetten jók, hiszen a legszigorúbb szabályozásoknak is meg kell felelniük.

Folyton száraz a bőröd? Tökéletes tippek a téli időszakra (x)
Egy márka, ami nem csak gyógyszertári, de magyar is

A Ceralbin magyar fejlesztésű, gyógyszertári minőségű termékei pontosan a száraz bőr ellenszereként lettek kifejlesztve. A márka pontosan azért jött létre, hogy ledöntse a nagy márkák által alkalmazott technológiákat és természetes összetevőkből egy olyan magas minőségű bőrápolási termékcsaládot hozzon létre, amely bárki számára elérhető. A gyógyszertári termékekről pedig szinte mindenki tudja, hogy célzottan segítenek a bőrproblémákon, így a Ceralbin márkája is biztonságban segíthet bőrödnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top