nlc.hu
TV-sztárok

Meghalt L.L. Junior nagymamája

Gyászol L.L. Junior, meghalt a nagymamája

Újabb családtagját gyászolja L.L. Junior, a zenész nagymamája, Rézműves Mária kedden hunyt el.

Meghalt L.L. Junior nagymamája – értesült az Index. A zenész megerősítette a lapnak: anyai nagymamája, Rézműves Mária kedden aludt el örökre. 

L.L. Junior 95 éves nagymamájáról múlt pénteken derült ki, hogy koronavírusos, a betegség enyhe tünetekkel járt, de a biztonság kedvéért kórházba szállították, ahol az orvosai úgy vélték: amint negatív lesz a koronavírustesztje, mehet is haza.

„A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jánkmajtison lakott Mámi, ahogy mindenkit ismerte. Onnan kaptuk a hírt, hogy beteg lett, azonnal odautaztunk anyukámmal, nagynénémmel. Ápolták, fürdették, ellátták, majd pénteken került kórházba. Azt mondta az orvosa, hogy hamarosan kiengedik, átfutott rajta a kór. Sajnos nem így lett, tegnap megebédelt, elaludt, és többet nem ébredt fel” – mondta a zenész az Indexnek. 

L.L. Junior gyászolja a nagymamáját

L.L. Junior gyászolja a nagymamáját (Fotó: Smagpictures)

A hagyományos virrasztásra Junior nem szívesen engedi el a családját a jelenlegi járványhelyzet miatt.

„A szokásunk, tradícióink szerint ilyenkor addig virrasztunk, amíg el nem temetjük a halottunkat. Emellett a halottat ilyenkor hazaviszik, majd körbeviszik az udvaron. A járványügyi helyzetben egyszerre sokan nem virraszthatunk Mámiért, kisebb csoportokban emlékezünk meg róla a szombati temetésig” – mondta L.L. Junior, aki arról is mesélt, hogy nagyon sokat köszönhet nagymamájának, tőle tanulta, tőle kapta a tánc, a zene, a ritmus, a mesék szeretetét.

L.L. Junior felesége, Kinga nemrégiben veszítette el az édesanyját, akit öt hét alatt győzött le a koronavírus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top