TV-sztárok

PIRÍTS RÁM! – nem CSAK egy újabb gasztro-vetélkedő (x)

Nem titok, és nem is véletlen, hogy a főzőműsorok hatalmas népszerűségnek örvendenek. Imádunk enni, recepteket tanulni, szurkolni, ötleteket ellesni…

PIRÍTS RÁM! – nem CSAK egy újabb gasztro-vetélkedő (x)
Biztosan te is láttál már számtalan gasztro-vetélkedőt, és persze még több főzőműsort. Talán az is megfordult a fejedben, hogy neked már nem tudunk újat mutatni, de hidd el, nagyon tévedsz.

A PIRÍTS RÁM egy vadonatúj párkapcsolati gasztro-vetélkedő, a valaha látott legviccesebb csavarral.  Van benne minden hozzávaló, amire szükség lehet egy jó műsorhoz: sztárok –párok, jó receptek, izgalmas fordulatok, sok-sok humor, komoly versengés, de egy valami nincs benne, az pedig a közös főzés.

 

A Spektrum Home Piríts rám! gasztro-vetélkedőjében ugyanis, CSAK a férfiak forgatják a fakanalat, gyúrják a tésztát, keverik a rántást. Olyan férfiak, akik az élet más területein már bizonyították rátermettségüket, de a konyhában eddig még nem jeleskedtek.

PIRÍTS RÁM! – nem CSAK egy újabb gasztro-vetélkedő (x)
A 12 sztárpár 6 héten keresztül vívja majd harcát a konyhában, pofonegyszerű szabályok mellett.

Mindegyik részben 3 pár verseng. A séf megadja egy étel pontos receptjét – de CSAK a párosok hölgy tagjainak. Nem jegyzetelhetnek, ezért nagyon figyelmesen kell hallgatniuk a séfet / szakácsot, hogy aztán egy fülhallgatón keresztül instruálni tudják a konyhában lévő párjaikat. Ez a helyzet egyiküknek sem lesz egyszerű, ezt elhiheted.

PIRÍTS RÁM! – nem CSAK egy újabb gasztro-vetélkedő (x)
A férfiak pedig, úgy készítik el az ételt a konyhában, hogy nem ismerik a receptet, és nem látták, hogy néz ki az étel, amit el kell készíteniük.
Hogy kezelik a feleségek ezt a helyzetet? Lehet, hogy nyugodtak maradnak, de könnyen lehet, hogy dühbe gurulnak. Egy biztos, a férjeiknek így is minden instrukciójukat követni kell, és értékes időt sem veszíthetnek.

 

Tehát a feleség diktál, a férj csinálja, mi lesz ebből? – A végén vakon kóstolással kiderül.

Az egyórás főzési idő leteltével jön az ítélet ideje. Először a feleségek kóstolják meg mindegyik ételt – vakon, köztük természetesen a férjükét is. Úgy kell pontozniuk, hogy nem tudják kedvesük vajon melyik ételt készítette? Hány pontot adnak? Hogyan viselik a férfiak a kritikát?

PIRÍTS RÁM! – nem CSAK egy újabb gasztro-vetélkedő (x)
Na, és mit mond séf?

A séf is pontozza mindegyik ételt. A legmagasabb összpontszámot elérő páros pedig továbbjut, hogy a végén elnyerhesse a fődíjat.

 

PIRÍTS RÁM! – nem CSAK egy újabb gasztro-vetélkedő (x)
Nézd meg szombaton és vasárnap 18.00 órakor a Spektrum Home műsorán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top