Gáspár Bea egy bűvésszel szerepel az új főzőműsorban, ki is akadt az első forgatási napon

V.B.T. | 2021. Április 23.
Gáspár Bea ki nem állhatja, ha rajta kívül más is van a konyhában.

Gáspár Beáról régóta tudjuk, hogy imád főzni, ezt már a Győzike show-ban, az Édes Életben és a most a Life TV-n futó Van életünk! című műsorban is bizonyította. Ha ez nem lenne elég, négy évvel ezelőtt megnyerte A Konyhafőnök VIP első szériáját, azóta pedig már két szakácskönyve is megjelent. A háziasszonyról most az is kiderült, hogy mi idegesíti fel legjobban a konyhában.

„Nagyon nem szeretem, ha más is van a konyhában, ahol épp főzök. Tudom, szokatlan, de én nem szeretem, ha van segítségem, szeretem egymagam megoldani a konyhai feladatokat. Én inkább abba szakadok bele, ha az embereket kontrollálnom kell. Biztos, hogy másnak épp ez lenne a segítség, engem viszont csak hátráltat” – árulta el Gáspár Bea, aki az Ízvarázsló forgatásán pont ezzel a nehézséggel küzdött meg.

Gáspár Bea új főzőműsora, az Ízvarázsló (Fotó: Ízvarázsló)

„A műsor tematikája szerint van egy bűvész, aki nemcsak a műsorvezetői feladatokat látja el, hanem bizony bűvészkedik is. Engem ez teljesen kizökkentett a feladatomból, főleg, amikor az volt a trükkje, hogy összetörte a telefonomat egy húsklopfolóval. Tudtam, hogy ez csak egy mutatvány, egy illúzió, és valójában egyben van a telefonom, de teljesen kiakadtam a helyzettől. Azért persze igyekeztem együttműködő lenni a konyhában, mert egy jó hangulatú forgatás volt” – mesélte Bea, aki az Ébredj velünk! című műsorban is mesélt a műsorról. 

Többek között arról is beszélt, hogy bár a hagyományos, magyar konyha áll hozzá a legközelebb, mégis próbálkozott mással – ezek a próbálkozások viszont rendre kudarcba fulladtak. „A családban senki nem preferálta ezeket a dolgokat, hiszen mindennek egy kicsit más íze van, más állagú, ha tisztán egészséges alapanyagokból készül” – árulta el a diétázó Gáspár Bea

Az első részt már meg is nézheted:

Olvass még a Gáspár családról: 

Exit mobile version