nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin elsírta magát

Gáspár Evelin sokkot kapott, amikor bántották a kutyáját: „Megijedtem, hogy velünk is ez fog történni”

Gáspár Evelin családját rengetegszer megfenyegették.

Gáspár Evelin megdöbbentően őszinte interjút adott Osváth Zsoltinak, ahol többek között a megbélyegzésről, a családjával való kapcsolatáról, Zsoltiról, a szereplésről és a magánéletéről is mesélt. Természetesen a Győzike show sem maradhatott ki: Evelin elárulta, nagyon sokan megfenyegették őket, ám a mélypont az volt, amikor elrabolták és kikötözték a vonatsíneknél a kutyáját.

„Akkor nagyon rossz volt, mert megijedtem, hogy velünk is történni fog valami… A szüleim is elgondolkoztak ezen, securityvel járkáltunk, meg ilyenek. Szörnyű volt úgy élni, hogy bármikor elrabolhatnak engem is, és velem is ezt fogják tenni. Akkor a fater észbe kapott, hogy ez nem játék. Rendőrséghez fordultunk, de nem mondtuk a médiában. Volt egy ilyen időszak, amikor ilyen nehézségeket éltünk meg. Felfoghatatlan. Amikor megyek a pszichológushoz, felnőttként, akkor is így törnek ki belőlem ezek a dolgok”

– emlékezett vissza Gáspár Evelin.

Legfrissebb sztárhíreink: 

gáspár evelin

Gáspár Evelin (Fotó: ZSHOW)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top