nlc.hu
Sztárok

Gáspár Virág vallomása arról, hogy kamerák előtt nőtt fel

Gáspár Virág: Ha választhattam volna, nem a kamerák előtt növök fel

Gáspár Virág elégedett az életével, de ha az ő döntése lett volna, inkább az átlagos életet választja.
Gáspár Virág

Gáspár Virágot cuki kislányként ismerhette meg egy ország a Győzike show-ban. Az akkor 3 éves kislány azóta felnőtt, és 18 évesen elégedett ugyan az életével, egy dolgon azért változtatna – írja a Bors.

„Így is jó az életem, de ha az én döntésem lett volna, akkor inkább az átlagos életre szavaztam volna, és nem a kamerák előtt növök fel”

– mondta Gáspár Virág.

Szerette volna, ha nem a tévében látottak alapján ítélik meg, mert sokszor azzal szembesült, hogy még egy szót sem váltottak vele, máris negatív véleményt fogalmaztak meg róla. Úgy érzi, a fiúzás is azért váratott magára eddig az életében, mert ismert emberként nehezebb volt ismerkednie.

Párja, Krisztián azonban úgy fogadja el őt, ahogy van. Ez helyrebillentette Virág életét, és most inkább csak a jó oldalát látja a sztárságnak. Jelenleg még iskolába jár, de mellette influenszerkedik. Úgy gondolja, ez egy lehetőség, és majd kiderül, mit hoz az élet. Hosszú távon viszont inkább nyugalmas családi életre vágyik.

(Kiemelt kép: Instagram/Gáspár Virág)

Gáspár Virág az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top