nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Virág tizennyolc éves lett

Gáspár Virág felnőtt – Győző örül, hogy lánya rendes pasit talált magának

Hihetetlen, de Gáspár Virág felnőtt, nemrég ünnepelte a 18. születésnapját. Édesapja, Gáspár Győző mesélt arról, milyen büszke lányára és annak párjára.

Gáspár Győző és Bea lányai a szemünk előtt cseperedtek felnőtté. Evelin már a saját útját járja és elvégezte az egyetemet, Virág pedig most ünnepelte a 18. születésnapját. Gáspár Győző nagyon büszke a lányára, ezért is sajnálja, hogy nem tudtak együtt ünnepelni. Virág ugyanis szerelmével, Krisztiánnal elutazott.

„Virágot a párja, vagy ahogyan én hívom, a vőlegénye Rodoszra vitte nyaralni a születésnapjára. Mindig is ilyen fiút szerettem volna a lányaim mellé, aki romantikus, törődő és megengedheti magának, hogy nyaralni vigye a szerelmét. Mi vittük ki őket a reptérre, persze féltjük, de most kell világot látni, amíg fiatal” – árulta el Győző a Blikknek.

Boldogat 100 évig ma lett a kislányom 18- éves Gáspár Virág

Közzétette: Gáspár Győző – 2020. július 26., vasárnap

Győzike azt is elmesélte, hogy Virág egy kocsit szeretett volna a születésnapjára, de ezt az ötletet Beával megtorpedózták, mivel nemrégiben a családnak volt egy autóbalesete. Végül a lány egy képeslapot kapott a barátjától, amiben Győző és Bea megköszönik, hogy a szülei lehetnek és sok boldogságot kívánnak neki az életben.

Gáspár Bea és Győző lányai a szemünk előtt nőttek fel (Fotó: Instagram)

Gáspár Bea és Győző lányai a szemünk előtt nőttek fel (Fotó: Instagram)

Virág a szemünk láttára cseperedett felnőtt nővé. Győző máris abban reménykedik, hogy hamarosan unokával ajándékozza meg őt, mert szeretne minél fiatalabban nagypapa lenni.

„Látom a hátrányát a lányaimon annak, hogy ennyit szerepeltek gyerekként, de mind a ketten értelmes, szerethető felnőttek lettek. Evelinnek mindene a tanulás, de nem tudom, Virágnak is ezt az utat kell-e járnia” – magyarázta a Romantic frontembere, aki hozzátette, az unoka előtt lányának előbb az érettségit kell letennie. 

Olvass még Gáspár Győzőről és Virágról az nlc.-n:

Címlapfotó: Gáspár Virág Hivatalos Instagram-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top