nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea autóbalesete hatással van a családra

Összeomlott a Gáspár család, Gáspár Győző rendesen kiakadt a büntetésen

Gáspár Bea és Gáspár Győző bebizonyítják, hogy nekik van igazuk, és az autóbaleset miatt kiszabott büntetést nem hajlandóak megfizetni.

Tavaly novemberben egy 26 éves nővel ütközött a Gáspár család három tagja, és az autóbaleset kivizsgálása nemrégiben lezárult. Bea asszony az ütközés után teljesen összeomlott, nehezen szedte össze magát és a mostani hivatalos levél újabb megpróbáltatást jelent. 

Gáspár Bea összeomlott az autóbaleset után

Gáspár Bea összeomlott az autóbaleset után

“Bár ott van feketén-fehéren a határozatban, hogy én mindent jól csináltam, és a jó reakciómnak köszönhető, hogy időben tudtam fékezni meg lehúzódni, mégis arra jutott a nyomozó hatóság, hogy én is hibáztam” – mondta korábban Bea, akit 65651 forint büntetést kell fizetnie. Erre azonban Gáspár Győző nem hajlandó. Ahogyan mondja, inkább egy beteg gyerekek megsegítésén dolgozó alapítványnak utalja el a pénzt. 

Gáspár Győző indulatosan nyilatkozott a büntetséről, amit az autóbaleset miatt szabtak ki rájuk

Gáspár Győző indulatosan nyilatkozott a büntetséről, amit az autóbaleset miatt szabtak ki rájuk

Győző a szakértő véleményét lobogtatva elmondta, hogy ők szabályosan haladtak és Bea lélekjelenlétének köszönhetően nem lett nagyobb bajuk a balesetben, ezért nem érti, miben hibáztak. 

“Hát az a nő szembe jött velünk!” – mondja Győző, és hozzátette, hogy a kisebbik lánya, aki velük utazott a totálkárosra tört autóban és ezt a sokkot a mai napig nem heverte ki. 

Gáspár Győző és Gáspár Bea az igazukat bizonyító iratokat is mutattak: 

A Gáspár család nem hagyja magát:  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top