Sztárok

Gáspár Bea: „Annyit jártam bíróságra, hogy engem már nem lehet megfélemlíteni”

Gáspár Bea a bíróságon is harcol az igazáért, ha arra kerülne sor.

Gáspár Győző, Bea és Virág tavaly novemberben szenvedtek autóbalesetet:  a család a 21-es főúton hajtott hazafelé, amikor egy Suzukit vezető nő eddig tisztázatlan okok miatt áttért az ellenkező menetirányú sávba, és beléjük hajtott. A vétkes sofőr kórházba került, a Gáspár-család tagjaival az ijedtségen kívül nem történt semmi, ám lelki nyomokat hagyott a baleset. Szó volt róla, hogy a nő öngyilkos akart lenni, majd azt állította, Gáspárék direkt hajtottak belé. Ez az ügy még függőben van, azonban közben kiderült, hogy a másik autót vezető nő beperelte Gáspár Beát hírnévrontásért, erről mesélt most Győzike felesége.

Gáspár Bea kisebbik lányával és férjével szenvedett autóbalesetet

Gáspár Bea kisebbik lányával és férjével szenvedett autóbalesetet

„A rendőrségi ügy egyébként máig lezáratlan, a hölgy pedig még csak elmarasztalást sem kapott. Azt gondolom, ha valaki a forgalommal szemben közlekedik, annak azonnal el kellene venni a jogosítványát. Ha mindhárman meghaltunk volna, és Evelin ejtené ki a nevét, akkor is követelné a kártérítést az árván maradt gyerekektől? Én ilyen esetben csak lapítanék, és bocsánatot kérnék a történtek miatt. Egyszerűen megáll az ember esze, de annyit jártam bíróságra, hogy engem már nem lehet megfélemlíteni” – nyilatkozta a Sorry! magazinnak A Konyhafőnök VIP-győztes Gáspár Bea.

Kíváncsi vagy a Gáspár-család autóbalesetének részleteire? Itt olvashatsz róla bővebben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top