nlc.hu
TV-sztárok

Mérai Kata megtalálta az útját a Barátok közt után

Mérai Kata: „Bő ruhákat hordok, mert nem nagyon volt időm magammal foglalkozni”

Mérai Kata számára jól indult a tavasz, fiát felvették abba az iskolába, ahová szeretett volna járni, és a Barátok közt után sikerült új életet kezdenie. A színésznő mesélt a kisfiáról és arról, hogy éli most a mindennapjait.

Mit csinálsz a Barátok közt forgatásának leállása óta?

Leginkább igyekszem utolérni magam. Rengeteg elmaradásom van. Lassan végére érek a sport coach képzésemnek, majd kezdem a team-, és ifjúsági coach specifikációt, hogy gyerekekkel és csapatokkal is tudjak majd dolgozni. Természetesen a klienseimmel life-, és sport területen sokat dolgozom. Készül a weblapom és elindult a saját cégem Coach And Go néven. Lassan indul a színház, legalábbis a szabadtéri időszak. Augusztustól pedig egy nagyon izgalmasnak ígérkező új írású mese-musical főszerepére készülök. Egyelőre nem unatkozom.

Nem csak te szeretsz tanulni. Láttam, felvették a fiadat egy neves iskolába, mesélj erről! Gondolom, büszke vagy rá…

Valóban nagy büszkeség, hogy Bálintot felvették abba az iskolába, ahova szeretett volna menni. Nulladik évfolyamban, emelt óraszámban szinte csak angolt fognak tanulni. Büszke vagyok rá, de nem azért, mert felvették, hanem azért, mert kitalált valamit és végigcsinálta. Ez abszolút az ő érdeme.

Jelenleg sok minden bizonytalan, te hogyan alakítottad ki a napirendet otthon? 

Például most igyekszem minél kevesebbet a konyhában lenni, hiszen végre itt a jó idő, úgyhogy kezdetét vette a terasz lét és a grillezés. Természetesen napi szinten főzök, hiszen Bálint otthon van és minden délután edzésre jár. Mostanában nálunk amolyan kamaszos adagok fogynak.

Mérai Kata a Barátok közt után

Mérai Kata boldogan ragadja meg a lehetőségeket (Fotó: Mérai Kata)

És te mennyire figyelsz oda, hogy jó formában maradj? 

Bő ruhákat hordok, mert pillanatnyilag nem nagyon volt időm ezzel foglalkozni. Ápol és eltakar. Most jön majd az az időszak, amikor egy kicsit jobban oda tudok magamra is figyelni, már nagyon toporog a futócipőm. És most, hogy nyitnak a termek, végre megint lehet járni powerplate-re.

Van-e valami tipped a tavaszi méregtelenítésre?

Igazából semmi sajátos, pontosan az, ami bármikor máskor. Azért végigcsináltam egy 5 napos léböjtkúrát, hogy rákészüljek a tavaszra. Jöhetnek a zöldségek és a grill húsok.

A Barátok közt után:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top