Kétgyermekes milliárdosfeleségként él a kétezres évek elejének egyslágeres popsztárja, Holly Valance

M. N. | 2021. Május 17.
Bár Holly Valance egyslágeres előadó maradt és a filmipar élvonalába sem sikerült betörnie, azért így is irigylésre méltó életet él...

Az akkor 19 éves Holly Valance nevét 2002-ben ismerte meg a világ, amikor Kiss Kiss címmel feldolgozta Tarkan két évvel korábbi Şımarık című slágerét. Hazájában, Ausztráliában ekkor már sztár volt, hiszen 1999-től szerepelt az ország legnépszerűbb tévés szappanoperájában, a Neighboursben. 2002-ben elhagyta a sorozatot és Nagy-Britanniába költözött, hogy a zenei karrierjére koncentrálhasson. Még ebben az évben kiadta első lemezét Footprints címmel, melyről két további kislemez is megjelent. Ezek ugyan még tisztességgel helytálltak a slágerlistákon, ám a Kiss Kiss sikerét meg sem közelítették.

Az énekesnőt időközben beperelte a volt menedzsere, a jogi hercehurca pedig sok millió dollárjába került, így végül azt a házat is el kellett adnia, melyet az édesanyjának vásárolt. Második lemeze, a 2003-as State of Mind aztán minden szempontból alulmúlta a hozzá fűzött várakozásokat, végül pedig a lemezkiadója is kipenderítette Valance-t, aki ekkor úgy döntött, búcsút int a zeneiparnak. „Addig csinálok valamit, ameddig szórakoztat. A zene nem volt többé szórakoztató a számomra” – mondta utóbb erről.

 

Ezt követően az Egyesült Államokba tette át székhelyét és a filmiparban próbált szerencsét. „Arra gondoltam, hogy meg kell ismertetnem magam. Úgy döntöttem, hogy elfogadok minden meghívást a rendezvényekre, vacsorákra és bálokra, belevetettem magam a sűrűjébe.” Próbálkozásait ugyan nem koronázta átütő siker, de kapott néhány szerepet, főképp tévés produkciókban: látható volt többek között a New York-i helyszínelők és A szökés néhány epizódjában is.

Holly Valance 2002-ben és 2019-ben (Fotók: Getty Images)

2009-ben megismerkedett Nick Candy brit milliárdossal, akivel néhány hónappal később visszaköltözött Londonba. „Megszoktam, hogy sok híres emberrel találkozom, de nem voltam hozzászokva a szuperjachtokhoz és a magánrepülőgépekhez” – mesélte erről. 

2011-ben szerepelt a Szombat esti láz/Dancing with the Stars brit verziójában, ahol negyedik helyezést ért el. A műsorfolyam után Candy a Maldív-szigeteken megkérte a kezét, ő pedig igent mondott. 2012-ben Beverly Hillsben házasodtak össze. A következő évben megszületett az első lányuk, Luka, majd 2017-ben egy újabb kislánnyal bővül a család, aki a Nova nevet kapta.

Holly Valance és férje, Nick Candy (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Valance ma Londonban éli a milliárdosfeleségek életét. Néha vállal ugyan tévés vagy filmes munkákat, legfőképpen azonban a családjának és a jótékonysági munkának szenteli az idejét. Férjével együtt jó barátságban vannak az uralkodóház tagjaival, részt vettek többek között Eugénia hercegnő esküvőjén is.

Mi lett velük?

Exit mobile version